Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 11:00:18
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Kiralina nu vreau sa judec pe nimeni,atunci cand am fost caustic cu unii pe topic m-a deranjat ca se vorbea mult fara sa se cunoasca despre el,daca stii(poate ai citit)insusi dragul si scumpul Parinte spunea ca multi din manastire sunt cuiere de haine calugaresti(oare e intamplator faptul ca toate cartile Parintelui pe care le am,desi multe sunt cumparate dintr-un magazin cu specific care se afla in incinta unui hypermarket cu renume,nu au codul de bare imprimat?)Oare de ce toti ceilalti mari parinti (Teofil Paraian si multi altii)spun ca parintele a fost un fenomen unic in existenta ortodoxiei romanesti?credeti voi ca marii parinti au repezit vreodata pe cineva?
Nu au repezit,nu,mai rau!de pilda,acum multi ani,cand am fost la par teofil paraianu ptr ca abia ma tineam pe picioare,in loc sa ma aline mi-a spus:nu ai gasit duhovnic pana la mine?mult timp i-am purtat pica,dar mi-a trecut cand l-am vazut cum conferentiaza!vezi si in acest caz,a fi undeva sus spiritual,nu inseamna ca nu esti supus greselii!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31