Citat:
În prealabil postat de cristian67
Kiralina nu vreau sa judec pe nimeni,atunci cand am fost caustic cu unii pe topic m-a deranjat ca se vorbea mult fara sa se cunoasca despre el,daca stii(poate ai citit)insusi dragul si scumpul Parinte spunea ca multi din manastire sunt cuiere de haine calugaresti(oare e intamplator faptul ca toate cartile Parintelui pe care le am,desi multe sunt cumparate dintr-un magazin cu specific care se afla in incinta unui hypermarket cu renume,nu au codul de bare imprimat?)Oare de ce toti ceilalti mari parinti (Teofil Paraian si multi altii)spun ca parintele a fost un fenomen unic in existenta ortodoxiei romanesti?credeti voi ca marii parinti au repezit vreodata pe cineva?
|
Nu au repezit,nu,mai rau!de pilda,acum multi ani,cand am fost la par teofil paraianu ptr ca abia ma tineam pe picioare,in loc sa ma aline mi-a spus:nu ai gasit duhovnic pana la mine?mult timp i-am purtat pica,dar mi-a trecut cand l-am vazut cum conferentiaza!vezi si in acest caz,a fi undeva sus spiritual,nu inseamna ca nu esti supus greselii!