![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va rog sa ma iertati. De altfel, v-am trimis un mesaj si pe privat. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre banuiala mea in legatura cu smerenia ta, te rog sa ma ierti! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) Tot Casa de Pensii mi-a adus la cunostinta ca daca nu-mi convine, sa contest decizia lor prin Tribunal, lucru pe care l-am si facut. Altfel, precizau dansii, vor trece la "executare silita". ("Avantajul" meu este ca nu am nimic: nici casa, nici masina, nici teren. Nici copii, nici sot.) Am solicitat avocat din oficiu; nu mi s-a acordat. 3) Pe 11 mai 2010, Tribunalul Municipiului Bucuresti mi-a respins cererea de anulare a deciziei Casei de Pensii, declarandu-mi-o ca "nefondata", cu posibilitate de recurs. 4) Am facut recurs, astept programarea (sa fiu chemata la proces, la Curtea de Apel Bucuresti). 5) Nu am posibilitatea de a angaja avocat, care sa ma sprijine, pentru ca nu am bani (mi s-au cerut sume intre 1500 si 2000 ron). Sunt bolnava, am salariu mic, de debutant in meseria pe care o practic pe perioada determinata, am multe, foarte multe medicamente de luat, altfel nu as putea merge, nici macar cu sprijin in carja (cum se-ntampla acum). Plus ca parintii au si ei nevoie de medicamente. 6) Atata timp cat sunt licentiata, cu Studii Aprofundate, nu m-am inscris la AJOFM, pentru ca dumnealor nu-mi puteau oferi niciun post de profesor in specialitatea mea. Asa ca... M-am inscris la examenele de titularizare, in urma carora am obtinut note si de 9,12, 7,70, 7,60. NUMAI ca sunt profesor suplinitor calificat, din lipsa de posturi si -mai ales!- "pile". 7) Nu-i pot ignora pe cei de la Casa de Pensii, pentru ca dumnealor sunt foarte seriosi: mi-au mai trimis un avertisment la inceputul lunii august. Asa ca... Ei sunt pusi "pe treaba", nici macar nu au rabdare sa se treaca prin toate etapele de judecata. Adica sa fie rabdatori pana la hotararea de recurs. Dar, cand ma gandesc, cu groaza, la suma pe care o am de platit si la operatia de 5000 de euro pe care trebuie s-o fac, la banii pe care nu-i am, incep sa plang, sa plang, sa plang... Sincer! Oare am gresit ca mi-am dorit si eu o viata normala, o viata decenta, o viata in care sa nu fiu o povara pentru parintii mei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. In privinta plinsului, eu iti recomand sa te linistesti si sa-ti economisesti lacrimile si nervii si pentru ce urmeaza. Toti facem planuri pentru o ANUMITA viata, si ni se intimpla tot felul de derapari NEPREVAZUTE de LA PLAN...care ne dau complet peste cap de-ti vine sa-ti iei LUMEA-n CAP!..dar trebuie mers MAI DEPARTE, asa schiopatind! COnsoleaza-te cu gindul ca NIMENI NU SCAPA de NECAZURI, chit ca ele vin imediat in tinerete ca la tine sau la 40-50 de ani. 3. Eu nu inteleg ce este in capul acestor medici. Cum pot sa ceara asa sume colosale pentru interventii minore care oricum ar trebui sa fie acoperite de planul de sanatate? Oare dementii astia isi fac preturile dupa alde Vintu si Becali? Ce or avea, s-au timpit de tot? ca doar este Romania - Bangladejul Est-European, zau asa! Doamne Fereste! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu e legal sa primesti pensie pentru incapacitate de munca si sa ai si loc de munca in acelasi timp,mai ales ca cei ca tine au scutiri de impozite,transport public gratuit,medicamente gratuite etc.Nu te judec,voiam sa te ajut,artificii juridice se pot face si poate gasesti pe cineva dispus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Miha-Anca, sa stii ca eu una iti dau dreptate in ceea ce priveste imprumuturile si ratele. Azi, vezi ca orice fleac se vinde in rate, un uscator de par, un scaun, un calculator (le expira garantia, se strica si oamenii tot mai platesc rate, cum vazut la TV acum vreo luna, niste sinistrati se plangeau ca le-a luat apa mobila la care nu terminasera de achitat ratele), sunt si creditele alea pentru cumparaturi in supermarket, o maslina, o capsuna ... Ar fi mult mai profitabil si mai sigur sa cumpere aceste aparate cu banii jos, atunci cand ii au in mana, intr-o luna un scaun, intr-alta, o masa...... Numai cand vine vorba despre investitii foarte ridicate (gen, un apartament), iti poti permite sa faci rate, si asta daca stii ca ai un loc de munca sigur, ceea ce nu cred ca mai exista in ziua de azi. Bunicii mei zic ca daca si-ar fi trait tineretea in vremurile astea, capitaliste, nu ar fi reusit sa plateasca 15 ani ratele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oricum in privinta regimurilor....noi nu alegem NIMIC, nu am ales si nu vom putea alege IN VECI, ci se alege pentru noi! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, ca orice batrani din clasa muncitoare, care si-au vazut de treaba, bunicii simt nostalgia comunismului, cand, dupa spusele lor (eu sunt prea mica pentru a sti cum era, de fapt), toti aveau serviciu, isi puteau lua casa, nu iti era frica sa iesi pe strada la 7 seara, nu erau atatea talharii, violuri,dezmaturi si lumea stia de frica. Pe bunica-mea o stiau toti ca tine posturile si ca se duce la biserica si nu a avut nici o problema, ce-i drept, nici nu a acceptat sa fie membra de partid sau turnatoare, desi de aceea a avut salariu si are, implicit, pensie mai mica. Ea are o vorba acum: "Astia din ziua de azi numai sex stiu sa faca, un cui nu stiu sa bata!" Si nu stiu cine ar putea-o conrazice,.
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca suntem pe langa subiect. Esti sarac ? Roaga-te ! Esti bogat ? Roaga-te! Alta cale nu-i ! Dumnezeu sa-i lumineze pe toti !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|