![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
iar a nu fi un patriot este dezonorabil nu uita,mereu sa iti iubesti patria in care te-ai nascut cu Binecuvantarea lui Dumnezeu.Eu,sincer sunt mandru ca sunt roman si ca traiesc intr-o tara crestina ortodoxa,voi mereu va ganditi numai la lucrurile rele care se intampla in jur.Voi nu va uiati la frumusetea tarii pe care noi o traim,asa cum zicea femeia batrana din nuvela " Moara cu noroc",sa ne multumim cu ce ne da Dumnezeu si sa nu cautam spre bogatie
|
|
|||
|
|||
![]()
Denumirea de Romania cred ca vine de pe la anii 1900 sau un pic inainte,pana atunci nu cred ca se pomenea aceasta numire.
Si sa nu uitam si orientarea inspirata de draci a Romaniei intr-o parte a celui de-al doilea razboi mondial,sau prin jurul anul 1900 cum dracii inseland pe unii au mers sa atace o tara vecina crestin ortodoxa in care eram in puternice relatii de prietenie si i-au luat o bucata de teritoriu,adica Cadrilaterul de la fratii nostri crestini ortodocsi bulgari.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma mandresc( in sensul bun al cuvantului, nu in sens luciferic) ca sunt romanca cu : religia ortodoxa, istoria si cultura romaneasca, vestigiile arheologice, relief, portul romanesc. Dar cat priveste comportamentul romanului contemporan, ma dezic total de el , prefer sa fiu ,,occidentalaŽŽ.( sa precizez ce inseamna comportamentul pe care il detest: injuraturi, manele, promovarea inculturii si prostiei pe toate canalele, mizerie, marlanie, spaga, furtul de la cei saraci, neplata lucratorilor, lenea, cersetoria, si ar mai fi cateva). E o lume in care nu m-am recunoscut niciodata si nici nu o sa ma pot ,,adaptaŽŽ vreodata.Singurele solutii pe care le vad sunt doua: ori plec din tara, ori raman si traiesc pana acum in lumea mea imaginara( cum am facut pana acum). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau sa ma spovedesc dar imi e rusine | patricia2006 | Generalitati | 125 | 20.07.2012 14:17:07 |
Sa nu ne fie rusine cu nimeni! | Laura19 | Generalitati | 47 | 13.04.2012 01:23:50 |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Rusine! | Legionarul | Generalitati | 57 | 13.01.2011 17:24:40 |
|