![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu te bate nicodată gândul ca la pensie să te retragi prin locurile natale? Dacă mi-aș permite să dau un sfat cuiva acesta ar fi: dacă aveți undeva o căsuță și o palmă de pământ lăsați grijile orașelor mari și mergeți acolo.Încropiți-vă o gospodărie ,creșteți animale,păsări,cultivați tot ce vă este necesar pentru a vă hrăni și veți fi mult mai sănătoși și mai fericiți. Ferice de Anca pentru hotărârea luată de a reveni în țară. Mulți ar trebui să-i urmeze exemplul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu sunt pesimist, dar o familie de oraseni care au preluat un teren maricel peste drum de unde mergeam eu la cineva, tot asa s-au napustit la tara sa rupa piata. Au muncit saracii ce au muncit la rosii si castraveti..dupa care peste vre-o doi ani au murit amindoi, precizez, nu unul dintre ei, ci amindoi, de inima! ! !..nu stiu precis infarct ceva...unul dupa altul! Trebuie sa nu fim negativi dar este important sa fi realist...daca nu esti crescut la tara, trebuie sa o iei usurel tata,..si mai ales sa stii ca spitalele sunt depaaaaaarte!..poti muri linistit de 10 ori pina ajunge o ambulanta la tine |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|