![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
am o prietena de familie care locuieste cu un barbat de multi ani fara sa fie cununati, ea se apropie de 30 de ani si doreste un copil si ii tot bate apropouri , iar el ii spune ca lor le e bine asa... imi pare rau de ea pt ca este o fata frumoasa si cu suflet bun. Concubinajul in opinia mea nu duce la nimic bun nici macar in viata aceasta
|
|
|
|||
|
|||
|
Concubinajul inainte de a reprezenta un compromis, exprima o stare de pacat. Problema, este ca orice compromis pe care il facem in viata privitor la pacat, deschide calea unor pacate si mai mari.
Cred ca nu este deloc intamplator faptul ca intr-o lume in care concubinajul este generalizat si avortul atinge cote maxime. Avortul, uciderea constienta a pruncilor, in aceasta stare de neasumare - uneori de foarte lunga durata -presupusa de concubinaj isi are cauza. Apoi, chiar daca se cununa religios un astfel de cuplu, exista toate sansele ca si in casatorie sa apeleze la avort, pentru ca neasumarea responsabilitatilor le-a devenit o a doua fire. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 08:33:02 |
| Care-i necazul vietii Dvs ,in clipa de fata?..... | lavinia40 | Generalitati | 279 | 24.03.2013 20:18:47 |
| Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 17:55:07 |
| Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de | Ioan_Ciobota | Generalitati | 42 | 28.07.2007 02:13:20 |
|
|