![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite, de exemplu, pentru mine respectivul preot despre care se vorbeste pe forum ca a trecut la neo-protestanti, este un exemplu de mandrie clara, pentru altii este un exemplu de credinta, vezi, nu toti vedem lucrurile la fel, asa si cu prorocii. eu m-asi feri sa cred in prorociile de pe la penticostali, cunosc un "proroc" penticostal care nu imi inspira sfintenie sau incredere, cu toate acestea este vestit in toata zona pentru talentul lui, si pe an ce trece, averea pamanteasca ii sporeste, ori, vorbind de roade, si smerenia ar trebui sa fie un rod al credintei,
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu proorocii [penticostali sau nu] e la fel: sunt oameni, cu bune si rele. Gereseala noastra e ca privim la oameni si-i judecam . Proorocii nu sunt sfinti care umbla pe nori, nu exista astfel de oameni. Trebuie analizat mesajul. Desigur, cu cat mandria e mai mare cu atat mesajul va fi mai neclar sau distorsionat; rareori mai gasesti oameni smeriti in ziua de azi. Parerea mea e ca , daca tot nu gasim oameni smeriti, sa incercam sa fim noi ca sa le dam si altora exemplu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Pateric exista o istorioara care ne spune ca unui anumit pusnic i s-a aratat diavolul in chipul lui Hristos, si el acoperindu-si fata a zis, "nu sunt vrednic sa-l vad pe Hristos in viata asta" si astfel , fiind precaut a scapat de cursa diavolului
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Proorociile să nu le disprețuiți." (1 Tes. 5,20) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toate sa le incercati, tineti ce este bine"(! Tesaloniceni 5:21) vezi, si Apostolul e precaut Iar indemnul Bisericii e bun, decat sa cazi in cursa diavolului mai bine te feresti, n-am zis ca Biserica dispretuieste prorociile, e doar precauta
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar refuz sa pierd binecuvantarea de a auzi cuvantul lui Dumnezeu prin prooroc pentru ca mi-ar fi frica. Sunt doar atenta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 19.08.2010 at 20:22:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma bucur ca esti atenta, practici indemnul Bisericii:)
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) Last edited by danyel; 19.08.2010 at 20:28:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|