![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Rodica50, poeziile sunt foarte frumoase si imi da mult de meditat. Nu ar fi mai bine sa le postezi undeva unde sa le gasim pe toate la un loc? sunt f.f.f bune pt sufletele noastre, multumim. Violeta
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, Violeta, erau cu dedicatie pentru toti cititorii!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Rodica, ce zici de ideea mea? As vrea sa mai citesc din poezii si nu imi mai amintesc pe unde le-am vazut....
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca exista deja un topic deschis!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunat | Anna | Alte Religii | 14 | 07.11.2017 18:59:48 |
toti sfintii | florin112 | Sfinti Parinti (Patrologie) | 8 | 10.01.2013 18:47:12 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR | Iustin44 | Intamplari adevarate | 5 | 13.04.2008 23:13:31 |
|