![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În consecință, toată demonstrația dvs. devine superfluă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"Căci unul este Dumnezeu, unul este și Mijlocitorul între Dumnezeu și oameni: omul Hristos Iisus" (1 Tim.2,5) "Cine este Cel ce osândește? Hristos, Cel ce a murit, și mai ales Cel ce a înviat, Care și este de-a dreapta lui Dumnezeu, Care mijlocește pentru noi!" (Rom.8,34) |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Apai daca zici ca este, de ce nu o iei ca atare... ci doar asa ce iti place tie?
Asa cum despre Hristos se vobeste alegoric (adica cele duhovnicesti sunt descrise prin analogii fizice, materiale), caci este vazut ca un viteaz luptator (care nu este doar om ci si Dumnezeu, vezi versetul 8) fiind descris fizic, intocmai si Maica Domnului este vazuta alegoric ca o mama imparateasa ce pururea sta de-a dreapta Imparatului, intru slava imparatului evident, cele duhovnicesti fiind descrise tot fizic si in cazul ei, ca in cazul lui Hristos |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut. " Ioan 1,18 "Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr. " Ioan 1,14 "Căci căruia dintre îngeri i-a zis Dumnezeu vreodată: "Fiul Meu ești Tu, Eu astăzi Te-am născut"; și iarăși: "Eu Îi voi fi Lui Tată și El Îmi va fi Mie Fiu"? " Evrei 1,5 Iar despre Fecioara Maria ca este Nascatoarea de Dumnezeu spune clar scriptura in Luca 1,43 "Maica Domnului", adica mama Fiului lui Dumnezeu... ca doar nu o fi mama adoptiva... ci este mama naturala, fireasca, care naste normal pe fiul ei. Last edited by Eugen7; 12.08.2010 at 15:37:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Teologia despre har si ingeri este cam absenta, probabil ca sunt acceptate tacit pentru ca apar aceste cuvinte in Biblie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Maica Domnului mijloceste pentru noi la Hristos Dumnezeu (Ioan cap 2). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maica Domnului | NEKTARIOS. | Intamplari adevarate | 1 | 25.09.2014 08:14:13 |
Maica Domnului | steliana-steli | Generalitati | 23 | 03.07.2014 18:59:57 |
Maica domnului | patricia2006 | Rugaciuni | 7 | 29.09.2012 10:44:47 |
Maica domnului | cristina13 | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 06.06.2010 02:20:01 |
Maica Domnului | elenavioletacocos | Generalitati | 148 | 30.10.2009 12:47:56 |
|