Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2010, 15:34:47
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Nu există o asemenea calitate de "Născătoare de Dumnezeu" (Teotokos), aceasta a fost inventată de oameni străini de Cuvântul lui Dumnezeu și este o adevărată blasfemie la adresa lui Dumnezeu care n-a fost "născut", El există din veșnicii!
Cuvantul lui Dumnezeu spune foarte clar ca Fiul (Logosul, Cuvantul) Tatalui este nascut din Tatal, atemporal evident!

"Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut. " Ioan 1,18
"Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr. " Ioan 1,14

"Căci căruia dintre îngeri i-a zis Dumnezeu vreodată: "Fiul Meu ești Tu, Eu astăzi Te-am născut"; și iarăși: "Eu Îi voi fi Lui Tată și El Îmi va fi Mie Fiu"? " Evrei 1,5

Iar despre Fecioara Maria ca este Nascatoarea de Dumnezeu spune clar scriptura in Luca 1,43 "Maica Domnului", adica mama Fiului lui Dumnezeu... ca doar nu o fi mama adoptiva... ci este mama naturala, fireasca, care naste normal pe fiul ei.

Last edited by Eugen7; 12.08.2010 at 15:37:41.
Reply With Quote
Vechi 12.08.2010, 15:47:51
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eugen7 Vezi mesajul
Cuvantul lui Dumnezeu spune foarte clar ca Fiul (Logosul, Cuvantul) Tatalui este nascut din Tatal, atemporal evident!

"Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut. " Ioan 1,18
"Și Cuvântul S-a făcut trup și S-a sălășluit între noi și am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har și de adevăr. " Ioan 1,14

"Căci căruia dintre îngeri i-a zis Dumnezeu vreodată: "Fiul Meu ești Tu, Eu astăzi Te-am născut"; și iarăși: "Eu Îi voi fi Lui Tată și El Îmi va fi Mie Fiu"? " Evrei 1,5

Iar despre Fecioara Maria ca este Nascatoarea de Dumnezeu spune clar scriptura in Luca 1,43 "Maica Domnului", adica mama Fiului lui Dumnezeu... ca doar nu o fi mama adoptiva... ci este mama naturala, fireasca, care naste normal pe fiul ei.
Good posting!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Maica Domnului NEKTARIOS. Intamplari adevarate 1 25.09.2014 08:14:13
Maica Domnului steliana-steli Generalitati 23 03.07.2014 18:59:57
Maica domnului patricia2006 Rugaciuni 7 29.09.2012 10:44:47
Maica domnului cristina13 Mari Duhovnici si predicile lor 6 06.06.2010 02:20:01
Maica Domnului elenavioletacocos Generalitati 148 30.10.2009 12:47:56