Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2010, 10:10:03
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Oricat incearca cei care cred in reincarnare, nu vor gasi in Sfanta Scriptura temei pentru teoria transmigratiei sufletului. Sigur, speculatii pe marginea anumitor texte se pot face la infinit.

Noi avem interpretarea cartilor Sfintei Scripturi asa cum ni s-a pastrat in Traditia Bisericii si pe aceasta trebuie sa o tinem. Or, niciun Sfant Parinte care a talcuit Scriptura, nu a gasit un temei biblic in favoarea credintei in reincarnare.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2010, 10:31:24
padrevicentiu
Guest

Implicit

reincarnarea detine strcit de budism pentru ca este initiat de Budha si nu de Dumnezeu ca sa fie in Sfanta Scriptura nu e destul de logic?
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 20:22:45
un.simplu.gand's Avatar
un.simplu.gand un.simplu.gand is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Hunedoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
Oricat incearca cei care cred in reincarnare, nu vor gasi in Sfanta Scriptura temei pentru teoria transmigratiei sufletului. Sigur, speculatii pe marginea anumitor texte se pot face la infinit.

Noi avem interpretarea cartilor Sfintei Scripturi asa cum ni s-a pastrat in Traditia Bisericii si pe aceasta trebuie sa o tinem. Or, niciun Sfant Parinte care a talcuit Scriptura, nu a gasit un temei biblic in favoarea credintei in reincarnare.
Si normal ca nu vor gasi,pentru ca biblia a fost modificata,unele pasaje au fost eliminate!

http://ltcorastie.wordpress.com/
Reply With Quote
Vechi 03.09.2010, 20:57:36
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de un.simplu.gand Vezi mesajul
Si normal ca nu vor gasi,pentru ca biblia a fost modificata,unele pasaje au fost eliminate!
Și cine, mă rog frumos, a eliminat pasajele din Biblie, din ce cauză și cu ce scop? Lămurește-mă și pe mine cum stă treaba cu conspirația asta în falsificarea Bibliei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2010, 09:27:55
un.simplu.gand's Avatar
un.simplu.gand un.simplu.gand is offline
Member

Data înregistrării: 01.09.2010
Locație: Hunedoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Și cine, mă rog frumos, a eliminat pasajele din Biblie, din ce cauză și cu ce scop? Lămurește-mă și pe mine cum stă treaba cu conspirația asta în falsificarea Bibliei?
S-a modificat la sinoadele ecumenice,cazuza find puterea si banul,asta a vrut biserica sa tina lumea in ignoanta ,sa le ascunda adevarul,si in ziua de azi se mai incearca acest lucru dar deja jumatate din adevar a iesit la lumina.

http://ltcorastie.wordpress.com/
Reply With Quote
Vechi 04.09.2010, 16:14:18
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de un.simplu.gand Vezi mesajul
S-a modificat la sinoadele ecumenice,cazuza find puterea si banul,asta a vrut biserica sa tina lumea in ignoanta ,sa le ascunda adevarul,si in ziua de azi se mai incearca acest lucru dar deja jumatate din adevar a iesit la lumina.
Ceva dovezi ai, "pe ce te bazezi"?
Te rog frumos fă și tu o listă de genul: pasajul acesta a fost în acest fel și s-a schimbat în felul următor. Să știi că mulți oameni ar vrea să știe cum i-a ținut biserica în ignoranță și cum încearcă și în ziua de astăzi.
Mai în glumă: Jumătate din adevăr a ieșit la lumină? Care jumătate a ieșit la lumină? Și care a rămas în întuneric? Și e fix jumătate din adevăr? Acești termeni sunt departe de a exprima ceva concret.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credeti in reincarnare? Panthera Generalitati 265 11.01.2021 16:54:30
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i annajanette Generalitati 234 12.08.2017 16:49:47
Reincarnare FlorinS Generalitati 48 04.01.2014 16:51:07
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
Reîncarnare! AdeLlA Stiri, actualitati, anunturi 11 09.11.2008 12:55:05