![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. "ce-mi doresc eu nu corespunde cu gandirea lui Dumnezeu?" 3. "Vreau pe cineva pe care sa-l iubesc sa simt ceva pt el" 4. "am o varsta(33) si se spune ca nu mai poate fi iubire," 5. "bine nu iubire dar ceva sentimente trebuie sa fie....nu?" Ați oferit cinci premise. Eu văd o singură concluzie: nu-l iubiți. Nu-i dați speranțe. Și încă "una": 33 de ani nu e o vârstă. E o vârstă "faină". Orice vârstă cu ale ei. Singura permanență de-a lungul vieții: dragostea. Și în dragoste ești copil, chiar și la 33 ori 3 de ani. Dacă nu simțiți asta, cu "ceva sentimente" nu faceți "casă de piatră", o faceți să fie, oricum ar fi ea. Să vă ajute Domnul!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|