![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
V-ati gandit insa ca exista posibilitatea ca persoanele respective sa fi avut intentii bune? Eu nu am datele, e posibil insa ca ei sa fi discutat cu directorul scolii si sa fi primit acceptul acestuia. Haideti sa ne imaginam ca cei patru ar fi fost reprezentanti ai episcopiei si ar fi avut initiativa de a darui copiiilor din toate clasele o brosura cu Nasterea Mantuitorului. Care ar fi fost reactia dumneavoastra? Citat:
Motivatiile din spatele propovaduirii Evangheliei sunt uneori gresite: banii, prestigiul personal, duhul de cearta, dorinta de a racola. Sunt si unii care vestesc adevarul din dragoste fata de Hristos. Ce sa zic, sa calcam pe urmele lor! Citat:
Daca baietii sunt insistenti dincolo de zona dumneavoastra de comfort le puteti spune politicos sa mai ia o pauza. Sau puteti proceda cu ei asa cum faceti cu cei care va aduc alte materiale publicitare nedorite. Citat:
Bunicii mei s-au nascut in credinta ortodoxa. In urma cu 60 de ani au trecut la cea penticostala. Mult spor la mantuire si dumneavoastra! |
| Tags |
| doamne ajuta |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 02:34:51 |
| Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 18:37:10 |
| Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 30.10.2010 00:55:46 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 02:00:06 |
|
|