![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
In Occident am impresia ca se sta pe scaun ca la cinema. Daca are scaunul speteaza si canta corul frumos tragi un somn de n-ai o treaba! :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca esti prea bun pentru noi.. mai iarta-ne si pe noi care inca NU am pus inceput bun! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() PS Eu cred ca tu confunzi "nu judeca" cu "nu gandi". Sunt multi care inteleg in acest sens aceasta porunca. A analiza o situatie si a-ti exprima parerea vis-a-vis de ea nu inseamna "a condamna". Doar iti spui si tu parerea cand vezi ceva stramb atata tot. La fel mi-o spun si daca ma intreb despre mine insumi in gand sau in glas. Tine de Adevar asa cum l-am vazut/citit/inteles. Nu cadea te rog in capcana de a nu vedea/sesiza pacatul si raul doar din considerentul "nu judeca!". Nu am o parere prea buna despre mine cum nu am nici despre (aproape toti) cei din jur. E o tema ceva mai ampla si nu am intentia sa continuam.
|
||||
|
||||
|
Sunt multi si la noi in biserica care dorm in picioare. Asa ca e bine sa ne vedem de cei de langa noi, nu de alta, dar cascatul se ia foarte usor.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce trebuie sa facem cand intram in biserica? | costel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 07.04.2014 21:39:41 |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
| De ce cand ma duc la biserica.....? | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 53 | 25.06.2010 23:10:56 |
| Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 16:04:27 |
| cand a aparut biserica ortodoxa? | anaana71 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 13.11.2009 21:23:53 |
|
|