![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Explica de ce ... Cat mai detaliat, te rog ... |
|
|||
|
|||
![]()
Puteti cauta pe google.
Japonia, tara super dezvoltata, nivel de trai pe care noi nici nu-l visam, si atee (spuneti dumneavoastra, eu nu stiu) este pe unul din primele locuri (3 sau 4) in lume. O fi de la dezvoltarea tehnologica, o fi de la ateism ? Nu stiu, dar dumneavoastra sunteti cel care incerca mai sus sa deduca asemenea cauzalitati sociologice, asa ca o sa va las sa analizati problema. Edit - Probabil ca traditie s-a referit la situatia ca ateii nu recunosc o stare de fapt fundamentala (cea mai fundamentala, fie-mi iertat barbarismul). Oricum, nu subscriu la clasificarea lui, termenul "nebun" este d departe exagerat si nepotrivit. Last edited by Erethorn; 07.07.2010 at 14:44:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi mesajul meu anterior și linkurile din prima mea intervenție.
|
||||
|
||||
![]()
Deci.....ateu.....o zi frumoasa iti doresc.....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca ateul nu crede decat in ceea ce poate fi dovedit? Vorbesti de argumentele noastre ca fiind superficiale, da parca religia s-ar baza pe argumente ce nu pot fi combatute in nici un fel. Spui ca pierd unii dintre atei si-au pierdut capacitatea de a se raporta obiectiv la realitate? Si ii acuzi de bigotism? Probabil ca m-ai pus si pe mine printre ei ... Nu ti se pare ca sunt mai pierduti de realitate cei care cred in cineva a carui existenta nu a fost niciodata dovedita? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai sustineti enormitatea aceasta, ca existenta lui Dumnezeu n-a fost niciodata dovedita, ca rad si curcile.
A fost dovedita exact la fel de mult (de fapt, gresesc, mult mai mult) ca si mersul pe luna, teoria cuantica, existenta electronului etc. |
|
||||
|
||||
![]()
Am mai spus ca nu imi place cuvantul ateu, prefer sa spun ca sunt necredincios.
Tu poti sa tragi ce concluzie vrei ... |
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu ma avantajeaza nici nu ma dezavantajeaza, pentru ca nu eu sunt acela care incerc sa fac in mod fortat legaturi cauzale intre religie si anumite fenomene sociale. V-am dat exemplul cu rata sinuciderii doar pentru a va atentiona si tempera putin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce rad si curcile? Arata-mi unde gresesc cu aceasta "enormitate" ... astept Last edited by Dumitru73; 07.07.2010 at 15:06:34. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Analab sau Analav = Crucea Tipica Ieroschimonahilor si schimonahiilor | Sebastiana | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 23.02.2012 21:54:39 |
Este Este permisa slujba logodnei pe perioada postului? | pompi | Preotul | 16 | 21.03.2011 20:32:41 |
Cum este o zi tipica crestinului? | Panthera | Generalitati | 10 | 24.06.2010 15:00:54 |
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? | maria-luisa | Generalitati | 41 | 05.01.2010 21:35:11 |
|