![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
in scurte vremuri de criza, poate dar la modul general, nu chiar avem noi o imagine idilica a unor astfel de vremuri...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ceea ce mai știu este că, în ambele sate ale bunicilor mei (materni și paterni), în vremea tinereții lor, bărbații își luau nevestele și mergeau la biserică. Și nu era nici o criză, criza a venit după aceea. Acum, mult mai des merg nevestele singure, după cum prea bine știți. În concluzie, poate că ar fi bine să renunțați la judecata prezumțioasă privind "imagine idilică" etc. Aveți date sau păstrați amintiri contrare ? Furnizați-le !
|
|||
|
|||
|
Citat:
inainte de a ma suspecta de judecati prezumptioase, sa ne intoarcem la inceputurile crestine pe Isus, femeile l-au urmat pana la cruce, nu barbatii apoi tot ele au vestit Invierea barbatii erau incuiati in cenacol... si mi se apre providential faptul ca barbatului i se acorda o anumita stare privilegiata in Crestinismul traditional poate ca are de recuperat o lepadare de Domnul...
|
|||
|
|||
|
... adica starea privilegiata a barbatilor s-ar datora lepadarii de Domnul?!? Ciudat, f ciudat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, Anca, ca pina la Hristos barbatii tremurau de frica "Rebecai si a Sarei" :)))
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar as vrea sa stiu despre ce lepadare este vorba, care ar fi dus la un privilegiu, Maria. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce legatura are faptul ca stateau inchisi intr-o camera tremurind de frica?:))) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Marturisirea credintei | antoniap | Biserica Ortodoxa Romana | 72 | 27.12.2013 20:30:21 |
| Libertatea credintei | Daniel_7 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 14.09.2011 10:28:24 |
| Inceputul credintei... | Man Teo | Generalitati | 143 | 10.09.2011 10:52:42 |
| Nevoia credintei | Kronos | Generalitati | 16 | 26.06.2011 18:17:25 |
| Universul Credintei TVR | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 28.03.2008 00:56:48 |
|
|