![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre pocainta adevarata si despre lacrimi, fa cum iti spune constiinta. Numai, vorba unui parinte la o predica, nu va scremeti fratilor sa plangeti, ca lacrimile nu vin la comanda... :) Nesimitre duhovniceasca... tu scrii cuvinte mari acolo, nu gluma. :) Eu prefer deocamdata sa traiesc credinta in acel mod relaxat si vesel, altfel s-ar putea sa ma dea afara nevasta din casa. :)) Deci vezi matale, nu exista reguli general-valabile de mantuire si de pocainta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt impotriva impartasirii dese DACA ne lepadam de pacate si de iubirea patimilor noastre. Altfel doar ne iluzionam ca am fi ceva, chiar daca ne impartasim des. Sarim peste lepadarea de cele lumesti? Nu. In omul trupesc (preocupat de ce mananca, cum se imbraca, cum socializeza si de cate ori sexualizeza :) ), Duhul nu sta. Vorba fratelui Zaharia.. il "obligam" pe Hristos sa faca voia noastra? Nu, nu va sta in noi. Iarasi, nu o lua personal. Daca ar veni Traditie (care are idei radicale, cu unele nu sunt de acord, dar sunt de acord cu atitudinea lui generala) si ar spune: eu ma impartasesc saptamanal.. as zice oau!!! Dar nu zice. De ce? Sau fratele Zaharia.. nu zice nici dumnealui acest lucru. Sau Geo Nectarios.. De ce? Ma intreb si eu. Nu cumva ei privesc mai mult spre propriile lor pacate? Ma intreb. Dar multi considera credinta un fel de hobby sau un exercitiu spiritual pus tot in slujba zeului om.. nu? Cum ne ingrijim de trup si minte.. iaca trebuie sa avem si o viata spirituala, la alegere eventual (nu ma refer la tine, ci va spiritul timpului, sa zic asa).. Si mersul la biserica, rugaciunea sunt lucruri pe care le bifam in agenda de bun crestin, uitand ca de fapt noi trebuie sa-i dam lui Hristos INTREAGA NOASTRA VIATA, in toate aspectele ei. Abia atunci ne putem impartasi si zilnic daca vrem. Daca nu suntem acolo trebuie sa ne pocaim in primul rand... ca nu suntem decat niste ipocriti. Nu se poate sa pastrezi si placerile lumesti si sa vrei si viata vesnica. Primele trebuie sacrificate. Macar sa nu ne lipim sufletul de mancare, de impresie buna ce o facem aspupra lumii, de glumele cu prietenii, de prestigiul de la munca, de nevasta din pat etc.. |
|
|||
|
|||
![]()
Despre HAARP nu stiam. Auzisem mai de mult despre Blue Beam. Tin minte ca citisem intr-un articol mai amanuntit cum ii omorau pe cei care se voiau sa ii desconspire, fara a lasa nicio urma. Oameni perfect sanatosi, care nu sufereau de afectiuni cardiace, mureau din cauza cedarii bruste a activitatii inimii. Aveau niste aparate cu care le opreau inima, de la distanta. E posibil asa ceva in ziua de azi, intrucat cu jumatate de secol in urma erau astfel de aparate testate pe broste si aveau efect.
|
|
||||
|
||||
![]()
Au dat astia cu Blue Beam in China? Oricum trebuie sa faca teste inaintea marelui eveniment anuntat...
http://www.ziare.com/magazin/spatiu/...-video-1068106
|
||||
|
||||
![]()
Interesant... Cine stie,e posibila si varianta asta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie proiectul asta, Blue Beam, imi suna la fel ca "jandarmii ne ataca cu raze".
Pentru cine nu stie, sunt doua doamne in varsta, gemene, care protesteaza prin Bucuresti impotriva SRI-ului, care are "agenti" instalati pe acoperisul imobilului dumnealor si le iradiaza continuu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana atunci, e bine sa fim sceptici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai vorbim.
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu ce va fi dar am primit acest mail de la un calugar si am zis hai sa vi-l dau si voua , daca s-a mai discutat pe acest subiect scuze.
Pupici Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Emilia Corbu vs “Raportul Patapievici” | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 12.09.2012 08:08:51 |
“Barack Obama este primul presedinte GAY” | Laura19 | Homosexualitatea | 11 | 12.06.2012 10:03:27 |
Proiectul Blue Beam | Sf.Asteapta | Generalitati | 15 | 29.04.2010 00:22:37 |
ALTERMEDIA VA ADUCE “JOC FINAL” | Iustin44 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.05.2008 01:08:28 |
|