![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Și a zis Maria: Mărește sufletul meu pe Domnul. Și s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mântuitorul meu" Dc era fara pacat nu ar fi avut nevoie de Mantuitor. Citat:
De und stii tu ca nu mai era o alta fecioara neprihanita in toata istoria Israelului? tu nu vezi ce spui? Care erau cerintele lui Dumnezeu in legatura cu fecioara si care nu puteau fi indeplinite de nimeni altcineva? Pavel a fost plin de Duhul Sfant si se considera cel mai mare dintre pacatosi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ea a adus slava lui Dumnezeu ,din smerenia ei nu se dovedeste ca avea pacat. Ea a fost fara de pacat ,altfel nu l-ar fi purtat in pantece pe Dumnezeu ,cel fara de pacat. Dumnezeu nu putea sa se nasca dintr-o fiinta pacatoasa. Ea a fost curata si cu trupul si cu sufletul. E o rugaciune care spune asa : "pe ceea care este mai inalta decat toate cerurile si mai curata decat stralucirile soarelui ,pe stapina lumii cu cantari sa o slavim"(Paraclisul Maicii Domnului) Apreciezi totusi ca nu vii aici cu intentia vadita de a blasfemia ,asta e gandirea ta ,atat poti tu gandi ,tu ai mult rationament ori credinta nu e=ratiune. Sa te lumineze Dumnezeu ! |
|
|
|||
|
|||
|
Ma repet, dc nu avea pacat nu ar fi avut nevoie de Mantuitor. Dar prin faptul ca ea insasi afirma "Domnul, Mantuitorul meu" isi recunoaste nevoia de mantuire.
Citat:
Iisus a fost nascut din Dumnezeu, de aceea ce nu a avut pacat. Chiar dc nu vrei sa accepti realitatea, fecioara Maria a mostenit natura adamica. Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 02:29:52 |
| Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 18:43:32 |
| Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 12:19:24 |
| Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 19.07.2008 00:42:09 |
| Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 23:04:53 |
|
|