Citat:
În prealabil postat de eclesiastul
Nu mi-ai aratat in Ap 12 ca e vb de fecioara Maria. Ce treaba au copii cu fecioria spirituala? la care nici nu mi-ai dat definitia. eu te-as ruga sa nu mai incurci borcanele ci sa iei pas cu pas.
Mai intai defineste fecioria spirituala si apoi arata-mi de ce numai fecioara Maria putea fi fecioara spiritual. raspunde-mi la astea te rog.
|
Mai omule cei cu tine nu mai vezi ce scriu sau nu ai chef sa raspunzi la ce team intrebat referitor la acea pilda pe care neo arata HRISTOS referitor la cei care vor fi in inparatia cerurilor.Copiii sint puri(feciorelnici ) in spirit nu in trup (copiii sint si in trup fizic feciorelnici) de asta pot intra in inparatia cerurilor .Cei care sint feciorelnici (puri mai pe intelesul tau)in spirit sin fara de pacat de asta pot intra in inparatia cerurilor.Acum nu incurca fara de pact cum era HRISTOS si cum sint oamenii pentru ca pacatul stramosesc il avem de asta si murim .
In apocalipsa 12 femeia care naste pe copilul care va conduce popoarele cu un toiag de fier este FECIOARA MARIA iar tu nu poti dovedi ca nu este pentru ca nu ai nici o dovada biblica care sa arate contrariul.
Nu miai raspuns la ce spune preotul despre FECIOARA MARIA sau te crezi cu mult mai destept decit preotul care explica cine este FECIORA MARIA ?