![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sau chiar munca in casa.. gatitul. Multe femei stau cu orele in picioare in caldura pt a gati pt sot si copii. Mamele.. multi copii nu adorm decat plimbati in brate. Eu il plimbam pe primul si cate o noapte intreaga prin casa, altfel plangea.. (uneori cu randul, il plimbam eu si sotul ca sa pot dormi un pic). Sunt atatea profesii care necesita statul in picioare timp de opt ore! (Fara suparare Sophia, parca esti un copil rasfatat.) Toata discutia asta este penibila. Sf. Liturghie NU este o obligatie, nu este un spectacol.. Citeste despre semnificatia Sf. Liturghii (am dat linkuri), apoi vei intelege cat de gresit pui tu problema. Mi-am mai amintit un exemplu.. o cunostinta care lucreaza la ghiseu la banca.. este gravida in luna a 8-a si lucreaza in picioare. Daca vrea sa ia concediul medical risca sa fie data afara (alta colega a ei a patit asta).. asa ca rabda. Si tu spui ca este greu 2-3 ore? Last edited by anna21; 15.06.2010 at 02:19:25. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Presa creeaza o imagine proasta Bisericii? | Bogdan N | Generalitati | 114 | 22.06.2011 18:25:19 |
| veste proasta - par iustin | emanuel2007 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 27.03.2009 16:38:16 |
|
|