![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da , dar nimeni nu zice de Sf. Ilie ca era infailibil. Dar eu ma intreb de papa. Daca e infailibil , nu poate gresi. Videoclipul nu pot sa il vad, lore86 (probleme la pc-ul meu) .
|
||||
|
||||
![]()
copiaza adresa si mai incerca.nici mie nu imi merge intotdeauna. e un extras din conciliul de la vatican. e raspunsul oficial al catolicilor la intrebarea ta.
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea am inteles exact
daca staretul a dat voie sa se faca asa e vai de noi daca si preafericitul daniel a facut asa pai ce sa mai zic si de ce la facut pe pr antim asa eu il cunosc nu cred ca el a dat voie la catolici va rog sa imi raspundeti oricine stie de aceasta prb poti sfinti manastirea de 10 ori intr-un an daca oamenii nuse sfintes degeba deci daca preafericitul daniel si staretul a dat voie sa se faca asa ceva evai de noi credinta in ziua de azi e f slaba am vazut si la manastiri telefoane celulare pai ori esti cu dumnezeu ori cu lumea |
|
||||
|
||||
![]()
Văd că indiferent care este tema topicului, ajungem la aceleași obsesii. Când spuneți "papa a omorât oameni nevinovați", la cine vă referiți ? Numiți măcar doi astfel de oameni nevinovați omorâți de papa.
Acuma, despre Sf Ilie: noi, catolicii, credem că a fost infailibil. Spunem asta la fiecare Sf Liturghie, când mărturisim despre Spiritul Sfânt că "a grăit prin prooroci". Desigur, pentru unii ortodocși, proorocii se poate să nu fie infailibili. Infailibili nu sunt decât...ei înșiși, când îl judecă pe patriarhul Bisericii lor, pe întreg Sinodul Bisericii lor și îi scot pe toți eretici, pe când drept măritori sunt numai ei înșiși și cu starețul Varzufie.
|
|||
|
|||
![]()
Pai daca cineva anume ind ca e preafericitul daniel sau staretul manastirii spune sa faci cam cum sa facut la manastirea sihastria nu treb facut ascultare
trebuie luptat pan la moarte ca iisus hristos e mai import decat oricine daca mai era pr arsenie boca sau pr cleopa nu se dadea voie lasa ceva daca esti de orice religie si vrei s ate faci crestin ortox da poti veni la manastire dar s afaci slujba cu catolicii nu e bun deloc doar sa spus ca se va ajunge in zilelel astea |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CANONUL 33 LAODICEEA SE OPREȘTE RUGĂCIUNEA CU ERETICII ȘI SCHISMATICII Nu se cuvine a ne ruga împreună cu ereticii sau cu schismaticii. Si impotriva cui s-au "razvratit", aparandu-si lacasul? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. - apreciați că acest canon este dogmatic sau este din domeniul disciplinei ecleziale ? 2. - apreciați că este rezultatul unui sinod general sau al unui sinod local ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E curat ca lacrima. Deci pana la urma cu crimele alea cum ramane? Au fost gresite sau nu? Da sau nu? Asta vreau sa aflu.
|
||||
|
||||
![]()
Ma acuzi ca e o obsesie pt ca nu vrei sa raspunzi.
Au fost gresite sau nu crimele acelea din cruciade?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maine la Manastirea Sihastria | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.04.2010 23:00:02 |
Manastirea Sihastria | ilinca78 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 19 | 20.10.2009 00:07:06 |
Manastirea Sihastria | Lyllyana | Muzica Bisericeasca | 1 | 26.01.2009 16:07:28 |
MANASTIREA SIHASTRIA- NEAMT | filotegheorghe | Generalitati | 2 | 04.09.2008 14:02:12 |
|