![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Astazi stau inaintea Lui Dumnezeu si parasul meu (constiinta) nu ma mustra deloc de fapta asta, desi sunt inca pe cale.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu doresc sa ai pace si sa nu ai probleme in acea zi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In spirit empatic, eu personal nu vad bine nici un eterodox care traieste intr-o tara ortodoxa, oricat ar fi el de teolog, bine intentionat si orice fapte bune ar face. Dar, Hristos ne va judeca pe toti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Nebunul asta a fost preot ortodox. Printesa Rallu Callimachi i-a sugerat o traducere a Bibliei in limba romana contemporana, mai accesibila. Traducand-o, Cornilescu a vazut multele neajunsuri ale ortodoxiei . Dar cine nu a citit-o vorbeste ca sa nu adoarma
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A vazut neajunsuri. Vai vai. "Mie nu-mi place Biblia ca-i prea plictisitoare. Hai sa fac una noua dupa cum imi place mie, si am sa bag si balauri zburatori si profetii despre mcdonalds si formule matematice gresite ca sa ii fac pe savanti sa se certe cu crestinii si alte prostii de-ale mele".
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate popoarele re-traduc Biblia in functie de transformarea limbii, e normal sa fie asa. Altfel ajungem sa nu mai intelegem mesajul Bibliei. Cea mai noua traducere in romana este facute de toate cultele, inclusiv cel ortodox.
|
|||
|
|||
![]()
De, ce sa facem si noi, suntem romani, nascuti din parinti romani, care au avut parinti romani...unde sa ne ducem? Aici e locul nostru. Mai inainte de a fi ortodoxa aceasta tara e romaneasca.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te va judeca in functie de credinta ta: "Ati ascultat de Dreapta Credinta faurita de Tatal, Fiul si de Duhul Sfant, sau ai urmat invataturile unor oameni necunoscatori?" Bine, ia o Biblie din 1600 sau din 1800 de dinainte de Cornilescu si ai sa vezi sa sunt exact ca cea Ortodoxa de astazi. Mai mult, ia Bibliile traduse corect in alte limbi si compara-le cu cea Ortodoxa actuala si ai sa vezi ca nu exista nici o diferenta din punct de vedere al sensului, oricat de mica ar fi ea. Sau cauta un grec si pune-l sa traduca Biblia lui Ortodoxa si ai sa vezi ca e exact ca cea Ortodoxa a nostra, nu ca cea Cornilescu
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 02.06.2010 at 14:11:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau si eu citatul din constitutie unde scrie asta. Sau de oriunde vrei tu..realitatea demonstreaza ca nu e chiar ortodoxa...Poate doar 5%? Restul sunt niste oameni amarati fara Dumnezeu, pe care ii lasati sa se scalde in mizerie, ca doar au numele de ortodocsi si e suficient. Si va mai si suparati cand altii incearca sa ii ajute...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? | AlinaEM | Generalitati | 38 | 14.03.2011 08:39:51 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|