![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
sau mai pe scurt:
O minte limitata de constragerile materiei, fie ea si "stralucita", uzand de toata logica de care dispune, nu poate oferi un raspuns, ori in cel mai "bun" caz ofera un raspuns eronat...la intrebarea cu pricina.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
Are si el vreo 2-3 zile libere. Profit de ocazie, sa mai filolo...si eu mai "teapan" asa...mai cu seriozitate...
|
|||
|
|||
![]()
Poate zic o tampenie, dar diavolul asta condamnat la iad daca si-ar cere iertare tinand cont ca a fost unul dintre cei mai iubiti ingeri ai domnului, ar putea fi iertat ...cine stie , e adevarat a facut mult rau dar poate isi doreste sa se pocaiasca, nu stiu zic eu, voi ce ziceti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut peste tot ca ai tendinta asta sa discreditezi Sfanta Scriptura. Lupule, intoarce-te la adevar sau taci din gura ca smintesti lumea!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? | lorena29 | Generalitati | 3 | 23.05.2012 14:43:09 |
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . | Templier Knight | Generalitati | 10 | 13.02.2012 20:47:59 |
Diavol schiop | idealist | Exorcismul | 13 | 09.10.2010 19:50:45 |
|