![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Părintele Arsenie BOCA
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine iubeste pe Domnul, trebuie sa alunge de la el frica de cele ale lumii, de schimbari politice, economice si sociale. In viata de zi cu zi trebuie sa urmam un fel de invers proportionalitate. Cu cat vor scadea mai mult veniturile si cu cat se vor ingreuia mai mult taxele si impozitele, cu atat mai mult sa alergam noi la Domnul, la rugaciune si la pocainta, la dragoste si la iertarea celor ce ne gresesc noua. Cu cat va fi mai greu pentru trup, cu atat trebuie sa ne ingrijim mai mult de suflet. Va trebui ca printr'un suflet odihnit si intarit, sa sprijinim si un trup temator si incercat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa postez un link despre eroul acelor zile.Am ales chiar site-ul CFR>daca nici ei nu stiu de aceea greva... http://www.cfr.ro/jf/romana/nr8/CtinNegrew.htm Bye |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca 20 ani ne-am certat: "cu aia e mai bine, ba nu..cu ceilalti era mai bine". Cand de fapt, indiferent ce ar fi, aceeasi politica se duce: distrugerea economiei nationale. Si cand te gandesti ca Ceausescu care a lasat in urma o tara fara datorii externe si fara dependenta de placaciuni fata de FMI, unde toata lumea avea unde sa munceasca pentru un salariu decent, a fost impuscat tocmai pentru: "subminarea economiei nationale". |
|
|||
|
|||
![]()
Panica insa face din ce in ce mai multe victime. Cate atacuri de panica tratau medicii acum, sa zicem, 20 de ani?
Cu cat evolueaza societatea, cu cat descoperim, revolutionam si beneficiem de cat mai multe, cu atat problemele cu care ne confruntam devin mai subtile, mai rafinate si cu atat mai greu de perceput si diferentiat. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce va intereseaza pe voi de bani si de lumea asta ? Veti fi cu Iisus pe lumea cealalta si veti avea tot ce doriti. Mai usor intra camila prin urechea acului decat bogatul in Rai !
Uitati ce mai zice Iisus : "De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiți pentru sufletul vostru ce veți mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veți îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana și trupul decât îmbrăcămintea? " Deci voi sunteti oamenii lui Iisus sau oamenii banilor ? Orice discutie despre bani si problemele acestei vieti este necrestineasca pentru ca viata adevarata este cea alaturi de Dumnezeu nu cea sub slugia banilor. Defapt nu ma mira, desi romanii se declara 99% ca fiind crestini foarte putini sunt crestini. Intr-o lume cu 99% crestini nu s-ar fi furat niciodata un catelus din cauza ca mi-am luat ochii 2 minute de pe el ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Averescu(Ministru de Razboi)si Bratianu(Ministru de Interne)au condus reprimarea pt ca baieti conservatori ai lui Cantacuzino au tulit-o de la locul faptei.Cel putin Averescu s-a revansat la Marasesti si Oituz(raspunsul ,,Pe aici nu se trece" >cred ca suna cunoscut pentru toata lumea).Ca o curiozitate istorica>dupa razboi Averescu era efectiv divinizat>C. Argetoianu: "In toamna anului 1919, popularitatea lui Averescu ajunsese la apogeul ei. In sate, oamenii îl vedeau în vis,altii cei care facusera razboiul povesteau ca traisera cu el în transee , în el se cristalizau nadejdile numai de la el se astepta minunea unui trai lipsit de griji si de nevoi. Popularitatea lui era ceva mistic, ceva supranatural si fel de fel de legende începusera sa-si faca drum".
|
|
|||
|
|||
![]()
se stia demult ca vor ajunge sa apeleze si la metoda asta. si chiar daca sa zicem ca ar fi facut ca noi, tot s-ar fi ajuns aici. in fond, ei nu tin cont de parerile noastre. noi trebuie sa tacem din gura si sa ne supunem. asta-i Romania actuala.
cateva proteste (dintre care am impresia ca unele sunt planificate doar ca sa faca o imagine la un moment dat) nu o sa rezolve "criza" si nu o sa puna economia pe picioare care-i la pamant de ceva timp. si asta pentru ca s-au trezit unii sa-l voteze, din nou, pe Basescu. nu am sa-i inteleg niciodata de ce l-au votat (romanii ma refer; ca au fost si voturi din afara asta este; nu avem ce face..) si o sa suporte si ei consecintele odata cu noi :) dar asta este... vremuri grele... multe incercari/provocari... vom trece peste. daca avem credinta in Dumnezeu, vom trece si peste asta. eu asta cred. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 07:11:10 |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 03:35:43 |
|