![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Si dupaia vine oastea sa traga-n ei , ca-n 907 in 33 ca -n 89 ca asta-i rolu oastei romane sa-i puste paia cre nu-s cuminti.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Părintele Arsenie BOCA
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cine iubeste pe Domnul, trebuie sa alunge de la el frica de cele ale lumii, de schimbari politice, economice si sociale. In viata de zi cu zi trebuie sa urmam un fel de invers proportionalitate. Cu cat vor scadea mai mult veniturile si cu cat se vor ingreuia mai mult taxele si impozitele, cu atat mai mult sa alergam noi la Domnul, la rugaciune si la pocainta, la dragoste si la iertarea celor ce ne gresesc noua. Cu cat va fi mai greu pentru trup, cu atat trebuie sa ne ingrijim mai mult de suflet. Va trebui ca printr'un suflet odihnit si intarit, sa sprijinim si un trup temator si incercat.
|
|||
|
|||
|
Panica insa face din ce in ce mai multe victime. Cate atacuri de panica tratau medicii acum, sa zicem, 20 de ani?
Cu cat evolueaza societatea, cu cat descoperim, revolutionam si beneficiem de cat mai multe, cu atat problemele cu care ne confruntam devin mai subtile, mai rafinate si cu atat mai greu de perceput si diferentiat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce va intereseaza pe voi de bani si de lumea asta ? Veti fi cu Iisus pe lumea cealalta si veti avea tot ce doriti. Mai usor intra camila prin urechea acului decat bogatul in Rai !
Uitati ce mai zice Iisus : "De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiți pentru sufletul vostru ce veți mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veți îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana și trupul decât îmbrăcămintea? " Deci voi sunteti oamenii lui Iisus sau oamenii banilor ? Orice discutie despre bani si problemele acestei vieti este necrestineasca pentru ca viata adevarata este cea alaturi de Dumnezeu nu cea sub slugia banilor. Defapt nu ma mira, desi romanii se declara 99% ca fiind crestini foarte putini sunt crestini. Intr-o lume cu 99% crestini nu s-ar fi furat niciodata un catelus din cauza ca mi-am luat ochii 2 minute de pe el .
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu stiu daca e autentica, dar are mare dreptate.
Problema este ca ne-am obisnuit cu astfel de manevre, romanul e pe mentalitatea "las'ca merge si-asa...". Merge si cu salarii taiate, merge si fara serviciu, merge mai rau de atat, merge cum o fi.. Ei, nu merge asa! P.S. Care armata?! Mai exista asa ceva in Romania?
|
||||
|
||||
|
Citat:
In '89 efectivul militar cca 900.000 de oameni.(tot ce insemna structura militara, fara industria de aparare), ~220.000 de oameni pregatiti de lupta permanent.(nu racari evident). Toate unitatile de rachete grele, de ex. au fost desfiintate si rachetele au ajuns in Israel. Ultima unitate dezafectata Tecuci. Asta-i realizare pd-l & base. Romania in acest moment, nu poate face fata unei agresiuni din partea Albaniei, daramite...si avem experienta trista din razboiul II, cand Anglia s-a fundit, Franta a fost ocupata, de Polonia ce sa mai zic...asa ca aviz amatorilor cu "eventualul" ajutor NATO si american... Sa va amintesc ca Romania in '89(inca din '76) producea avione de lupta, fapt ce a isterizat Moscova...unde zburau scrumierele prin geamuri si se zbiera, cum , de unde tehnologie, de ce nu am stiut...Mergeti la Craiova sa vedeti uzina...
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 10.05.2010 at 22:33:38. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 08:11:10 |
| asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 04:35:43 |
|
|