![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu, o_tzaranca, ce simti tu si ce crezi. Tu trebuie sa stii mai bine. :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am facut referire la atei deoarece "altruismul reciproc" explica (pt. atei, desigur si pt evolutionisti) evolutia comportamentelor morale, care s-ar baza pe "fa altuia ceea ce tie iti place" (sau forma negativa). (sper ca se intelege ceva, nu prea am timp de elaborari) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stie bunul Dumnezeu calea prin care trebuie sa ajunga la inima fiecaruia dintre noi. Uneori e bine sa nu ne grabim sa judecam. |
|
|||
|
|||
![]()
Pacat, nici nu stii ce-ai pierdut prin felul inchistat de a fi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevaru'i ca nimic nu e la fel de misto ca un Kumbaya Mylord Kumbaya in grup, imediat dupa un Hare Rama Hare Krishna si ca preludiu pentru rugaciunea inimii. Abia atunci iti dai seama cat de adanc inruditi sunt oamenii si cat de mult au de impartasit unii cu altii din comoara inimii si culturii lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 06.05.2010 at 19:38:11. |
|
||||
|
||||
![]()
văd că discuția s-a depărtat de temă. Încă o dată postez acest link cu interviul Pr. Savatie Baștovoi în care eu am aflat răspuns la multe frământări...
http://www.laurentiudumitru.ro/pr-sa...i-interviu.php |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu mult drag ! Doamne ajută !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|