![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Te-as mai intreba si daca scandinavii si etiopienii au aceleasi nobile sentimente si admiratie pentru tine pe care le ai si tu fata de ei, sau te considera de calitate nitel inferioara :) Sau asta e o intrebare antiscandinava si antietiopiana? :P
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta ar trebui sa-i intrebi pe ei. Nu stiu ce ti-as putea raspunde ei aici. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
sa zicem si noi..antiromanism.tiganii sunt romani? sunt..scrie ROM pe buletin:)
ai jignit tiganu`..vine banu` am scapa tara de imprumut FMI via Israel |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa te lamuresc: Nu am probleme cu "capra vecinului", in special cand si-o merita. Ma preocupa in primul rand sa fiu eu om cu oamenii. ( desi un bun prieten mi-a spus: fii doamna cu domnii si poarca cu porcii, nu vreau sa ajung sa-i dau dreptate.) Inca mai sper si cred ca toti oamenii sunt oameni.
Last edited by maria-luisa; 06.05.2010 at 17:55:18. |
|
|||
|
|||
![]()
asta e varianta moderna a legii talionului?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica? Nu, e un sfat primit de la un prieten care imi vrea binele.
Totusi intrebarile astea, e mai bine sa le pui prin privat message. Nu toti sunt interesati de astfel de discutii. Last edited by maria-luisa; 06.05.2010 at 18:00:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Las-o, nu o mai tachina.
Nu faci decat sa o superi. Ce conteaza ce zice si ce admira? A ajuns la concluziile ei, asta este. (si eu era sa sar pe ea cand a spus ca a treia porunca dumnezeiasca este: ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face... stiti, sloganul moralitatii ateilor ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti sigura de asta? Mai intereseaza-te putin de unde vine. Va doresc numai bine. Trebuie sa plec acum. Mai vorbim. |
|
|||
|
|||
![]()
ultimul mesaj ..scurt si la obiect
eu am stat inchisa (la domiciliu.) cu oameni de alta religie in jurul meu si nu m-am lasat impresionata de nimic..este Dumnezeu in inima noastra ,dar Dumnezeul meu e impartasibil |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|