Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 13:00:10
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Nu ai vrea sa iei tu o decizie exemplara si sa mai pui putin mana pe carte?

Ti-as recomanda Sfanta Scriptura si Gramatica Limbii Romane.
mult stimate domn sectar eu nu am mai facut de f.multa vreme scoala dar nu asta e important ca, si noi la biserica laudam pe Dumnezeu din carti de la anul1800si este bine,problema sunteti domniile voastre care ati venit cu invatatiri de peste ocean[america]cu acestea vreti sa otraviti credinta strabuna.sa sti ca scriptura o citesc de multa vreme si nu scrie sa facem ascultare la sectari.te rog sa imi spui ce apostol a increstinat pe poporul american,ca pe noi romani ap.Andrei ne-a increstinat.mai avem si carti mai vechi de1800biblia mea este din1968mai tinara ca mine.
Vechi 06.05.2010, 13:02:39
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
M-am nascut ortodox si mi-am trait perioada de credinta in Biserica Ortodoxa.
Niciodata nu am avut de a face cu sectele.
Dar e usor sa arunci cuvinte.
As incerca o mica corectie:m-am nascut ortodox si traiesc perioada de credinta in Biserica Ortodoxa; ceea ce caut eu acum este acel cuvant care sa faca click si sa-L pot simti pe Dumnezeu cu adevarat in viata mea.

Pentru noi, ceilalti, asta se cheama convertire la ortodoxie si este o situatie des intalnita.
Vechi 06.05.2010, 13:08:12
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Auzi bai baiatule, mai intai intereseaza-te cand faci asemenea afirmatii.
De unde ai dedus asta?
Eu cred ca sectar esti tu, pentru ca nici tu nu ti-ai afisat credinta.
Ti-e rusine cu ea?
cu credinta si cu steagul tarii nu mi-e rusine ori-unde in lume iubesc ortodoxia ca este credinta verificata si strabuna si steagul ca este esenta noastra ca popor biruitor.
Vechi 06.05.2010, 13:10:21
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Accept orice, dar nu sa ma faci sectar.
:))) Nici ateii nu suporta sa fie facuti sectari. Numai noi meritam acest nume si-l purtam cu onoare.
"Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea."

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
problema sunteti domniile voastre care ati venit cu invatatiri de peste ocean[america]cu acestea vreti sa otraviti credinta strabuna.sa sti ca scriptura o citesc de multa vreme si nu scrie sa facem ascultare la sectari.te rog sa imi spui ce apostol a increstinat pe poporul american,ca pe noi romani ap.Andrei ne-a increstinat..mai avem si carti mai vechi de1800biblia mea este din1968mai tinara ca mine.
Cliseele astea cred ca tot de pe la 1800 sunt.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.05.2010, 13:31:18
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
:))) Nici ateii nu suporta sa fie facuti sectari. Numai noi meritam acest nume si-l purtam cu onoare.
"Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea."

Cliseele astea cred ca tot de pe la 1800 sunt.
ce faci dai apa la moara celor ce incurca treburile pe aici nu crezi ca ar fi bine cernuta faina sau treerat griul?
Vechi 06.05.2010, 13:41:16
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
ce faci dai apa la moara celor ce incurca treburile pe aici nu crezi ca ar fi bine cernuta faina sau treerat griul?
"Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălțămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc.
El are lopata în mână și va curăța aria Sa și va aduna grâul în jitniță, iar pleava o va arde cu foc nestins."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.05.2010, 13:58:42
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
M-am nascut ortodox si mi-am trait perioada de credinta in Biserica Ortodoxa.
Niciodata nu am avut de a face cu sectele.
Dar e usor sa arunci cuvinte.
crezi ca iti va fi usor pentru faptul ca te-ai lasat de credinta duhul tau plinge si se roaga pt.tine cu suspine negraite.cauta o manastire duhul iti va spune care e potrivita pt.tine te marturisesti la cel mai bun duhovnic,faci ascultare ca,si cind ti-ar fi zis Hristos si vei vedea ca solzi de pe ochii minti vor pica si o alta lume vei descoperi vei simti imparatia nevazuta a lui Dumnezeu.vei simti mina nevazuta care te ocroteste te mingiie dar care te si corecteaza cind nu mergi pe unde trebuie.si nu e putin lucru acesta vei primi raspunsuri la toate intrebarile pe care ti le pui uneori si nu primesti raspuns.umple golul din suflet cuIISUS si vei vedea ca nu o sa mai fi singur nici-odata. lumineazate si vei fi
Vechi 06.05.2010, 14:12:31
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
crezi ca iti va fi usor pentru faptul ca te-ai lasat de credinta duhul tau plinge si se roaga pt.tine cu suspine negraite.cauta o manastire duhul iti va spune care e potrivita pt.tine te marturisesti la cel mai bun duhovnic,faci ascultare ca,si cind ti-ar fi zis Hristos si vei vedea ca solzi de pe ochii minti vor pica si o alta lume vei descoperi vei simti imparatia nevazuta a lui Dumnezeu.vei simti mina nevazuta care te ocroteste te mingiie dar care te si corecteaza cind nu mergi pe unde trebuie.si nu e putin lucru acesta vei primi raspunsuri la toate intrebarile pe care ti le pui uneori si nu primesti raspuns.umple golul din suflet cuIISUS si vei vedea ca nu o sa mai fi singur nici-odata. lumineazate si vei fi
Toate senzatiile si sentimentele pe care le enumeri, se reduc doar la cateva reactii chimice si descarcari electrice.
Vechi 06.05.2010, 14:56:04
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Ai uitat ca aceasta activitate ii este atribuita altcuiva?
Vechi 06.05.2010, 15:19:30
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow Marturisire de credinta ateista a lui AI2

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Pe forumul de atei banarea este insotita de explicatiile admin-ului. Daca gasesti o banare motivata de faptul ca utilizatorul este crestin (sau orice alt fel de credincios), eu sunt de acord sa ma banati pe acest forum. Eu am vazut doar crestini banati pentru injuraturi si alte exprimari regretabile.
=>ce frumos, avem o MARTURISIRE in direct de la AI2 ->ne spune ca DACA avem o banare motivata pe credinta ->EL , AI2 , e de acord sa fie banat .
=>da iata motivul sa te autoexcluzi din forumul asta ,eu am fost banat pentru ca nu mai puteau sa-mi raspunda logic la intrebari si o dadeau pe injuraturi...

=>a doua MARTURISIRE interesanta a lui AI2 este ca el FACE PARTE DIN ADMINISTRATORII FORUMULUI ATEI.RO caci altfel n-ar avea cum sti cu "siguranta " ca nu s-au intamplat astfel de rautati pe care le stiu doar administratorii. dar chiar si asa a mintit caci eu marurisesc ca am fost banat doar pentru ca eram crestin si devenisem prea "serios" pe un forum pe care la 2 cuvinte intalnesti termeni cu trimitere la organe sexuale ,acte sexuale si astea adresate lui Dumnezeu ! :) moralitatea la ea acasa !

=>asa ca AI2 daca "ai " cuvant ,auto-baneaza-te de pe forum ...fireste ,daca ai...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28