![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mult stimate domn sectar eu nu am mai facut de f.multa vreme scoala dar nu asta e important ca, si noi la biserica laudam pe Dumnezeu din carti de la anul1800si este bine,problema sunteti domniile voastre care ati venit cu invatatiri de peste ocean[america]cu acestea vreti sa otraviti credinta strabuna.sa sti ca scriptura o citesc de multa vreme si nu scrie sa facem ascultare la sectari.te rog sa imi spui ce apostol a increstinat pe poporul american,ca pe noi romani ap.Andrei ne-a increstinat.mai avem si carti mai vechi de1800biblia mea este din1968mai tinara ca mine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru noi, ceilalti, asta se cheama convertire la ortodoxie si este o situatie des intalnita. |
|
|||
|
|||
![]()
cu credinta si cu steagul tarii nu mi-e rusine ori-unde in lume iubesc ortodoxia ca este credinta verificata si strabuna si steagul ca este esenta noastra ca popor biruitor.
|
|
|||
|
|||
![]()
:))) Nici ateii nu suporta sa fie facuti sectari. Numai noi meritam acest nume si-l purtam cu onoare.
"Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea." Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El are lopata în mână și va curăța aria Sa și va aduna grâul în jitniță, iar pleava o va arde cu foc nestins."
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
crezi ca iti va fi usor pentru faptul ca te-ai lasat de credinta duhul tau plinge si se roaga pt.tine cu suspine negraite.cauta o manastire duhul iti va spune care e potrivita pt.tine te marturisesti la cel mai bun duhovnic,faci ascultare ca,si cind ti-ar fi zis Hristos si vei vedea ca solzi de pe ochii minti vor pica si o alta lume vei descoperi vei simti imparatia nevazuta a lui Dumnezeu.vei simti mina nevazuta care te ocroteste te mingiie dar care te si corecteaza cind nu mergi pe unde trebuie.si nu e putin lucru acesta vei primi raspunsuri la toate intrebarile pe care ti le pui uneori si nu primesti raspuns.umple golul din suflet cuIISUS si vei vedea ca nu o sa mai fi singur nici-odata. lumineazate si vei fi
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai uitat ca aceasta activitate ii este atribuita altcuiva?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
=>da iata motivul sa te autoexcluzi din forumul asta ,eu am fost banat pentru ca nu mai puteau sa-mi raspunda logic la intrebari si o dadeau pe injuraturi... =>a doua MARTURISIRE interesanta a lui AI2 este ca el FACE PARTE DIN ADMINISTRATORII FORUMULUI ATEI.RO caci altfel n-ar avea cum sti cu "siguranta " ca nu s-au intamplat astfel de rautati pe care le stiu doar administratorii. dar chiar si asa a mintit caci eu marurisesc ca am fost banat doar pentru ca eram crestin si devenisem prea "serios" pe un forum pe care la 2 cuvinte intalnesti termeni cu trimitere la organe sexuale ,acte sexuale si astea adresate lui Dumnezeu ! :) moralitatea la ea acasa ! =>asa ca AI2 daca "ai " cuvant ,auto-baneaza-te de pe forum ...fireste ,daca ai...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|