![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-a zis-o tie personal sau este scris in Evanghelii? Si daca este scris, imi poti da si mie, te rog, versetul? |
|
|||
|
|||
![]()
daca imi apar ograda de neaveniti sunt fanatic? sunt un luptator care nu maninca la masa cu sectari vezi psalmul2 biblia ortodoxa.
|
|
|||
|
|||
![]()
citeste si vei fi
|
|
|||
|
|||
![]()
eu vad sectare ca initiezi sa ma cam iei peste picior asa cum faci cu toti dupa ce esti cam obraznic si te bagi pe unde nu ti-e treaba am vaga banuiala ca esti si cam putin simecher.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un bob zabava, asta era topicul dedicat ateilor hulitori, ce faceti aici, stricati gazonul.
Doi metri mai incolo e terenul vostru de joaca ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Avem un stoc considerabil de Raid Anti-Ateii, ne oferim sa-l punem la dispozitia forumistilor, gratis.(aviz ateiilor) Livrarea se va face in limita stocului disponibil. Multumim pentru intelegere.
![]() P.S. Pentru domnii ateii putem oferi masti de gaze din generatia IV de productie irakiana, din stocurile armatei americane, la pretul modic de : trei vizite la Biserica din cartier, ori cea mai apropiata. Va multumim pentru atentie. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
tu cine mai poti sa fi acela din cocoland tu esti de la circulatie sau tea apucat dirijatul asa pur si simplu fate dirijor.
|
|
|||
|
|||
![]()
concluzia mea este pe o scara a erorilor de la1la10 aici pe forum va-ti aciuat o trupa de hulitori care incep sa ma indoiesc ca aveti a face cu religia uni nu cunosc nici scripturile discutia se invirteste in jurul unui punct fix.am cunoscut sectari dar le cam aveau cu scriptura.cred ca sunt ucenicii lui corut care cutreiera virtual sa faca misto de toti crestinii si de Dumnezeu.acest penticostal[tremurici]ca asa li-se spune la secta lor crede ca e cel mai tare in gura dar totus cred ca este doar o tentativa de penticostal tremurici emanatie a lui pavel corut,vai batrinetile lui.am facut rost de pompa flit si solutie antidaunatori
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai cauta si tu sa intelegi cum functioneaza corpul omenesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Diagnostic corect.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|