![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu va mirati ca IPS Andrei organizeaza pelerinaje pe acolo (la respectivul giulgi) tot IPS Andrei trimitea tineri la catolici la Taize.
Poate se infiltreaza careva sa mearga la Taize in tabara (normal care stie franceza incepand cu cuvintele: eretic,inselat de draci,cruciat,lipsit de har) sa combata un pic pe catolici de acolo. BC=Parasinagoga Satanei,biserica iudaizata,Maica Curva din care va veni Antihrist (care probabil va fi adus de ordinele cavaleresti catolice ca si conducator al lumii).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi greșit dacă am considera Giulgiul (de la Torino , pentru că acolo se găsește) o relicvă catolică. Există dovezi greu de desființat printr-o argumentație de bun simț, că traseul Giulgiului a fost : Ierusalim - Siria-Constantinopol- Franța- Italia. Ce e foarte important: te poți mântui și fără să crezi că Giulgiul e autentic. Dumitru: de demonstrat nu putem demonstra nimic, pe un forum, despre ceva aflat în centrul unor controverse care vor dura probabil cât lumea asta. Despre Giulgiu s-au scris până acum sute de lucrări interdisciplinare sau analitice și mii de articole. Există site-uri dedicate, congrese, cercetări. Ca să vorbim obiectiv despre Giulgiu trebuie în prealabil să ne dedicăm multe zile cercetării bibliografiei, nu doar a speculațiilor arbitrare care circulă pe internet. Te bagi? Cât despre demonologia aberantă a lui Mihailt nu mai am nimic de comentat |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Mihnea pai nu cei din ordinele cavaleresti catolice inselati de draci au mers si au cucerit toata America de Sud si au transformat-o intr-un stat paracatolic?
Apoi nu altii din ordinele cavaleresti tot inselati de draci de prin Anglia (ordine mostenite din vremea Angliei catolice ;religia anglicana si cea catolica sunt foarte asemanatoare) au mers si au facut la fel in America de Nord? Si nu numai acolo au mers ci si prin Africa si prin Asia ca doar India fusese transformata in colonie engleza. Cam care Sfinti Parinti au fost de acord cu razboaiele de cucerire? Eu cred ca niciunul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare nu ei vorbesc de eretici, pagini si ce atitudine sa avem in raport cu ei? si printre multe altele, de faptul de a nu vorbi cu ei si a nu sta la masa cu ei? Oare in mintea unei namile de soldat cruciat, ce crezi ca inseamna aceste mici observatii, in creierul lui de curca analfabeta?..oare altceva decit de a da cu bita-n drepta si-n stinga si a extermina tot ce nu este crestin ? |
![]() |
Tags |
giurgiul, torino |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi date stiintifice despre Giulgiul din Torino | Mihnea Dragomir | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 164 | 09.01.2017 01:51:30 |
|