![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca ortodocsii fac compromisuri si nu ei sunt cei care trebuie sa se intoarca la dreapta credinta! Celelalte confesiuni "cer" si ortodocsii "aplica" fara a tine cont uneori de hotararile sinoadelor ecumenice. Totul se adapteaza la timpurile actuale si nu mi se pare corect.
|
|
|||
|
|||
![]() Maria-Luisa, aceasta declaratie este politica( geo-politica, de bani, avutii, enoriasi, contribuabili, paminturi, zone de influienta, in general BANUL si MINDRIA PRIMEAZA) si ca urmare nu una a inimii, duhovniceasca de iubire a aproapelui...si ca dovada o sa vezi ca nu multi duhovnici sunt impotriva lucrului in Hristos cu restul lumii pentru atingerea telului COMUN, cel al imbunatatirii fiintei si libertatii individuale de care INCONTINUU vorbeste Hristos..dar putini il aud! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spui ca ortodocsi fac compromisuri. Imi poti spune cu ce anume? Ce cer celelalte confesiuni de la ortodocsi? Last edited by maria-luisa; 03.05.2010 at 17:51:19. |
|
|||
|
|||
![]()
"Ce altceva este ecumenismul asta decat o mare erezie? Si parintele Staniloaie si parintele Iustin Popovici, si parintele Serafim Rose au aratat aceasta.Auzi sa fim laolalta cu ereticii. Vor sa vina la noi? Sa vina. Vor protestantii sa o cinsteasca pe Maica Domnului, sa cinsteasca iconele si sfintii? Nimeni nu ii opreste. Vor catolicii sa revina la credinta de dinainte de schisma? Foarte bine ar fi. Vor monofizitii sa primeasca invataturile Sinoadelor Ecumenice? Sa le primeasca. Sa se lepede de ratacire si ne vom impartasi din acelasi potir. Altfel nu se poate."
(Jurnalul convertirii- Danion Vasile, pag370) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ce frumos spune: ""Un lucru l-am învățat, nu vii de undeva ci te indrepti spre ceva". "Eu sunt rezultat al pluralismului religios și sunt convins că fiecare are dreptul la credința proprie conform propriei conștiințe", a spus pr. Daniel. "Aceasta nu înseamnă că acceptăm ceea ce crede altcineva, ci avem dreptul de a nu fi de acord." Last edited by maria-luisa; 03.05.2010 at 21:33:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu discut despre ierarhia bisericeasca nu te supara...
|
|
|||
|
|||
![]()
cu asemenea cintece:
Put A Little Love In Your Heart (Annie Lennox duet with Al Green) Think of your fellow man Lend him a helping hand Put a little love in your heart You see it's getting late Oh please don't hesitate Put a little love in your heart And the world will be a better place And the world will be a better place For you and me You just wait and see Another day goes by And still the children cry Put a little love in you heart If you want the world to know We won't let hatred grow Put a little love in your heart And the world will be a better place And the world will be a better place For you and me You just wait and see Wait and see Take a good look around And if you're lookin' down Put a little love in your heart I hope when you decide Kindness will be your guide Put a little love in your heart And the world will be a better place And the world will be a better place For you and me You just wait and see Put a little love in your heart Put a little love in your heart Put a little love in your heart Put a little love in your heart Put a little love in - Put a little love in your heart... http://www.youtube.com/watch?v=YC2Q3FdpX6I |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte frumoasa melodia! Ma bucur ca mai sunt oameni ca tine, Andrei! E chiar ce avem nevoie cu totii. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Personal, consider aberante aceste dezbinari, in numele Aceluia al carui mesaj a fost in primul rand dragostea si o totala lipsa de respect pentru El.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|