![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar si vorbirea in limba materna se deosebeste in acest fel: cea inspirata de Dumnezeu Il proslaveste pe Dumnezeu prin tot ceea ce transmite, incurajeaza, vindeca, intareste, iar cea inspirata de la cel rau darama, dezbina, raspandeste ura, etc.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu, nu-L slaveste pe Dumnezeu, ci vorbeste despre fotbal... Chestia asta nu am inteles-o niciodata, dar chiar si el insasi, cand e normal, spune ca e ceva necurat, ca simte o exaltare iesita din comun pe moment si o oboseala epuizanta la final; isi aduce perfect aminte ce a spus, insa in romaneste... Daca nu l-ar fi filmat sotia sa de cateva ori in aceste stari, nu ar fi recunoscut niciodata ca el ar fi vorbit in franceza... A cerut de multe ori sa fie dus cu forta (pentru ca altfel nu vrea sa auda) la schit, la duhovnicul sau, cand e in starea asta. Insa nu a reusit nimeni s-o faca. Poseda o forta de nedescris in momentele alea si urla infricosator numai cand se apropie de schit. Asta vara s-a oferit Parintele sa vina la el si sa-i vorbeasca, insa l-a repezit si a fugit, spunand lucruri neinteligibile... Sa fi fost "vorbire in limbi", Doriana? Si inca ceva: se intampla numai primavara sau toamna; niciodata vara sau iarna.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca omul nu are o cautare reala dupa Dumnezeu, daca nu vrea sa mearga la biserica, daca fuge de oamenii lui Dumnezeu, lucrurile sunt destul de clare si... e trist. Daca vrei ma pot ruga pentru el. |
|
|
|||
|
|||
|
Marea majoritate a penticostalilor nu au nimic de-a face cu vorbirea in limbi de provenienta demonica.
In general crestinii penticostali sunt oameni cu frica lui Dumnezeu, il cauta pe Domnul, merg la biserica, se feresc de pacat. Unii sunt mai bigoti, e drept, altii au unele convingeri mai copilaresti (doar ei vor fi mantuiti) dar de aici pana la posedare demonica e drum lung. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Noi mereu ne rugam pentru el. Din punctul meu de vedere, e lucrare diavoleasca. Si cred ca diavolul se joaca cu oamenii tari in credinta, dar care au slabiciuni pe de alte parti...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intr-adevar cazul prezentat de tine este unul neobisnuit si dificil. Sa-i dea Dumnezeu eliberare si lumina. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajuta
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|