Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2010, 22:10:40
catalin_ catalin_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Lasa nenea alin, ca e suficient de inteligenta Angel ca sa stie exact din ce perspectiva sa-mi citeasca pledoaria, daca se oboseste cum zici matale. Si cam de cand dai tu sfaturi altora cum sa se raporteze la o postare de a mea? Eu stiam ca unde apare numele AlinB de obicei duhneste a lipsa de bun simt, dar de data asta ai gesturi de om disperat. Cat despre apelativul "sectari" nu prea vad de ce aduci vorba, nu se discuta asta acum, dar la ce se poate astepta cineva de la tine. Eu "sar" cand il aud nu din motivele care crezi tu cu mintea ta micuta, ci pentru a vi-l arunca voua inapoi celor care il utilizati si care cica ati fi crestini. De care? Fosti poate. In rest, ma distez copios cu postari ca ale tale, iar termenul cu pricina e semn ca e rost de amuzament pe masura.
Da! S-a observat dumneavoastra fie va "amuzati" in general cu va depaseste , ori cel care face comentariul nu are bun simt , ori sigur e o problema..ceva trebuie sa fie ! Sa stiti ca in mintea stramba si lucrul drept pare stramb!
Reply With Quote