![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De translucenta nucala ai auzit? Dublu test? Triplu test? Amniocenteza? Intra pe cateva topicuri despre subiectele astea pe topicurile cu mamici si vezi acolo povesti de groaza si cat de "stiintifica" este treaba pana la urma. Si sa stii ca nu sunt recomandate doar in cazurile de antecedente sau in functie de varsta, am obs. se pare ca se recomanda la toata lumea. Ca deh, laboratoarele trebuie sa faca si ele niste bani, putin conteaza prin ce trec parintii. Si poate mai renunti putin la certitudinile astea izvorate din ignoranta. Last edited by AlinB; 28.04.2010 at 17:42:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma intereseaza povestile a citorva femei care se vintura pe internet ca frunza-n vint. Gindeste-te citeva femei care au avut complicatii comparativ cu milioane care au beneficiat...asemanator vaccinurilor...
Din nou, eu personal cunosc o tipa la 41 de ani care a facut amniocenteza si a fost foarte bine, astfel s-a linistit ca facind un copil la o virsta periculoasa ar putea avea probleme( virsta la care se nasc multi copii cu deficiente, si deasemenea multi gay( nu ca asta ar putea fi diagnosticata INCA)) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
|
Nu inteleg care-i nelamurirea ta si legatura cu numele meu bolduit. Iarta-ma daca ti-am atins vre-o coarda sensibila..si este posibil, nu zic nu!
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=andreicozia;240590]Nu ma intereseaza povestile a citorva femei care se vintura pe internet ca frunza-n vint. Gindeste-te citeva femei care au avut complicatii comparativ cu milioane care au beneficiat...
Si pe matale ce te face sa crezi ca nu esti in categoria barbatilor care se vantura pe internet ca frunza in vant? Mai ales ca dai dovada de atata auto-suficienta. N-ai suflat un cuvant despre chestiile alea stiintifice, te-ai legat de bietele femei, victime a unor tipi tot atat de "atotstiutori" ca tine care s-au obosit sa le informeze..unde este laboratorul si cat costa analiza in rest, sa-si bata proastele capul, nu-i asa? Citat:
Dar de cand vaccinul inseamna sa-ti omori copilul daca se dovedeste ca, sa zicem, sunt 1/230 sanse sa aiba/faca cutare boala incurabila? Citat:
Si esti sigur ca la 27 ani n-a ajuns sa o bage in mormant? Sau chiar mai devreme, ca asta nu e deloc rar in ziua de azi. Stai ca pentru asta nu s-a inventat inca analize. Mai asteptati putin.. Citat:
Ca daca nu e, as vrea si eu sa stiu daca exista un studiu stiintific in acest sens. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=AlinB;240602]
Citat:
Eu unul sunt pragmatic dupa cum vezi si pina nu vad eu si ma conving cu ochii mei nu cred absolut nimic mai ales intr-o lume extrem de mincinoasa. Viz-a viz de ce spuneai de mine, ...nu te obliga nimeni sa iei de buna ce zic eu, nu dau garantii, insa sunt multi cu care stau si pe privat care au trecut prin situatii similare si cu care ne intelegem. Asta-i de fapt rolul forumului, sa vorbesti cu oameni cu care impartasesti experiente si valori similare, restul... sa-si vada de treaba si sa-si caute soulmate-ul lor, intelegi tu? |
|
|
||||||||
|
||||||||
|
Citat:
Citat:
Si asta tine loc de studiu stiintific. Iar daca altii nu cred, sa-si bata capul sa-ti justifice sau infirme tie aberatiile. Citat:
Dar crezi in ea? Si nu cred ca a trage concluzii pe baza a 2-3 experiente subiective se cheama "verificare". Mai degraba pacaleala. Din modul in care ai ridicat problemele pana acum pe topicul asta vad ca parerile tale au la baza o informare extrem de superficiala. Si nu, nu e mai buna decat zero informare. Ba chiar poate fi mai periculoasa, ca traiesti cu impresia si ca "esti informat" asa cum traiesc si aia care nu pierd nici o zi stirile de la televizor, ca deh..asa sunt informati. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Valabil si pentru femei cat si pentru barbati daca sunt autorii morali ai uciderii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu-i adevarat nu te obliga nimeni sa faci nimic, nici un test, si poti sa nasti si in parc daca ai chef sau in cada personala(sau jacuzzi, ca-i mai spatioasa) acasa. Singurii trepadusi pot fi doctorii vinduti firmelor de farmaceutice care si-au diluat etica profesionala. Last edited by andreicozia; 28.04.2010 at 18:03:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu stiu pe cineva care avea in jur de ~20 ani, mai facuse copii si tot i s-a recomandat. Ba chiar ginecoloaga a insistat sa-i treaca pe fisa "refuza dublu test". Sigur ca nu te obliga, dar nu te informeaza decat ce e ala "Sindrom Down" si-ti lasa impresia ca testele in cauza te-ar ajuta cu ceva. In cel mai fericit caz, treci prin toata gama de teste: dublu test, triplu test, aminiocenteza pentru care dai in total 500-700Euro. Asta ca ai noroc si nu-ti zice vreun minunat doctor ca trebuie sa repeti amniocenteza (asta e cea mai scumpa ~4-500E) ca recoltarea n-a reusit. In cel mai nefericit caz, ramai cu niste cifre si eventual cu indicatia de avort care nu o data s-a dovedit a fi gresita. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by andreicozia; 28.04.2010 at 19:17:12. |
|
|