![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iti spun ca la nivel de detaliu stiu mai multe lucruri despre crestinism decat despre stiinta. Nu are rost sa ma acuzi de nestiinta. Time nu este forumul suprem stiintific. Apoi Cambrianul a durat aproximativ 50 de milioane de ani. Termenul "explozie" nu vrea sa spuna ca literalmente evenimentul a avut loc peste noapte. Darwin s-a indoit de teoria sa? Da, si? Darwin nu avea la indemana datele pe care le avem astazi. Iar indoiala nu inseamna negare. Dar fiecare intelege ce vrea. Dar cand noi va aducem ca dovezi fosile, le negati ca fiind neconcludente. Acum le aduceti voi ca dovezi? Da, exista doua mari puncte negre pe harta evolutiei: aparitia primei celule vii si aceasta "explozie din Cambrian". Aceste doua puncte sunt foarte greu de explicat, datorita informatiilor foarte firave existente momentan. Dar celelalte ere geologice (mai recente) sunt mult mai bine documentate. Dupa tine daca nu se explica explozia din Cambrian, nu conteaza ca au fost explicate evolutiile animalelor din celelalte ere? Scuza-ma, dar ce numesti tu "datele si dovezile istorice" sunt doar povestioare ce nu au legatura cu stiinta. Nu stiu lucruri de baza pe care oricine le stie?!? topcat le stie? "E ultimul post pe care ti-l mai adresez" - chiar te rog. Dupa cum am mai spus, eu caut argumente si explicatii logice si rationale, nu istorisiri sentimentale. Last edited by Dumitru73; 27.04.2010 at 15:08:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar aia nu era stiinta. Erau doar niste zbateri firave a ceea ce fusese stiinta inainte de Evul Mediu (intunecat cum i se spune). "Nu,pt tine inseamna patrat." - seamana a bataie de joc. Geometria elementara ne spune ca cercul este una, iar sfera este alta. Din citatul resptectiv reiese ca pamantul avea forma unei farfurii. |
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma, dar nu imi bat joc de tine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer scuze daca te-am suparat si daca am inteles gresit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine, te iert.
Hai ca am glumit. Eu imi cer scuze ca am fost cam rea. Nu stiu d c nu ne intelegem. eu nu am zis niciodata ca fosilele sunt neconcludente. galileo si bruno sustineau lucrurile, si ceilalti nu. si apoi eu nu am zis "povestioare", am dat citate din cartea lui Darwin si a altor cercetatori. |
|
|||
|
|||
![]()
Adapterea la mediu nu presupune transformarea unei specii in alta specie sau aparitia vietii din pamant.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ca si cum ai acuza poorocii vechiului testament ca nu au fost clari atunci cand au proorocit venirea lui Mesia. Ei atat stiau, atat au spus. Asta inseamna ca nu aveau dreptate? Spre exemplu unul a zis ca il va chema Emanuel, nu Iisus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Faptul ca aduci ca argument impotriva evolutiei "scaparile" pe care le-a avut Darwin si faptul ca s-a indoit de propria teorie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi se pare acelasi lucru... Aceasta e o proorocie despre viitor si a avut dreptate, pe cand Darwin vb despre trecut, despre lucruri pe care nu le-a vazut nimeni. hai sa-ti zic o povestioara sentimentala: am vazut si eu titlul topicului si am crezut ca gasesc ceva stiintific, interesant, dar am vazut ca mai toata lumea nu vorbea de evoutionism, ci mai mult de crestinism, si eu am incercat sa aduc in vorba despre evolutie si dovezi si asa mai departe. si am observat ca nu acceptati dovezi din religie, asa ca am incercat sa dau dovezi sau argumente cat mai stiintifice, dar tu te intorci tot la religie, ca si cum daca negi crestinismul, inseamna ca evolutionismul e adevarat. de aceea am dat citate ale cercetatorilor, si nu din crestinism, intelegi? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|