Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2010, 14:12:17
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Daca au fost meniti sa fie doar frati de ce aveau organele sexuale si de ce acestea se "potrivesc" atat de bine, ca si toata fiziologia inmultirii?
Astea le-au primit la izgonirea din rai cand au primit si invelisurile din piele. Nu stim cum erau inainte de cadere, dar in Geneza scrie ca Domnul le-a facut imbracaminte de piele (si sigur nu se referea la chiloti cu animal print, modelul leopard).
Vechi 27.04.2010, 14:31:53
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Astea le-au primit la izgonirea din rai cand au primit si invelisurile din piele. Nu stim cum erau inainte de cadere, dar in Geneza scrie ca Domnul le-a facut imbracaminte de piele (si sigur nu se referea la chiloti cu animal print, modelul leopard).
Dar la ce se referea?
Vechi 28.04.2010, 11:39:18
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Nu tine.
Citat:
23. Si a zis Adam: “Iata aceasta-i os din oasele mele si carne din carnea mea; ea se va numi femeie, pentru ca este luata din barbatul sau.
24. De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va uni cu femeia sa si vor fi amandoi un trup.
25. Adam si femeia lui erau amandoi goi si nu se rusinau.
"femeie din barbatul sau"- nu mi se pare ca e vorba de frati
"va lasa pe tatal sau si mama sa"- deci vor exista familii care vor trebui sa procreeze
"erau goi si nu se rusinau"-presupune ca ar fi putut exista un motiv sa se rusineze, daca nu aveau organe si erau frati de ce ar fi putut sa se rusineze? In acel caz acest verset nu si-ar fi avut locul cred eu.

Incearca sa nu raspunzi in zeflemea. Zeflemeaua si batjocura sunt unele dintre cele mai uzitate arme ale diavolului. Ambele sunt legate de si apeleaza la mandrie.

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49