![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu chiar te respecti cand folosesti atatea erori de logica in argumentare? Eu cred ca de fapt asta arata ca ai capitulat, intelectual vorbind, si recurgi la tertipuri josnice ca sa-ti dai singur dreptate. Inca un efect mirific al "perfectiunii"! |
|
|
||||
|
||||
|
Costel, dacă vrei să impresionezi prin lungimea mesajelor dezinformate, e OK.
Dacă vrei într-adevăr să discuți niște concepte care nu îți sînt foarte clare sau despre care ai informații confuze, întreabă și ți se va răspunde. A opune o frază incompletă sau falsă pe care o atribui fals evoluționismului modern unei idei din biblie nu desființează decît afirmația incompletă sau falsă pe care ai precizat-o inițial, iar nicidecum evoluționismul. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2.daca esti asa convins ca e evolutie sau nu daca cred sau nu ce te doare pe tine asa de tare ?crezi ca interreseaza asa tare pe crestini sau daca nu ma luminezi pierzi ceva ?si daca iti dau dreptate cu ce te incalzeste?eu am opinia mea si nu am de gand sa mi-o schimb ,te deranjeaza?da ce?confaorm evolutiei daca imi cresc aripi sau nu soarele tot va rasari maine.nu crezi?post usor si paste bun |
![]() |
| Tags |
| evolutionism |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 01:40:59 |
| Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 02:35:49 |
|
|