Citat:
AlinB
Poate vii cu un desen daca chiar vrei sa fii luat in serios, ca altfel ce zici aici nu pare sa aiba nici o noima.
|
Desen mai trebe la ceva atât de simplu? Nu ți se crează o minimă reprezentare în suflet din ceea ce am scris? E o inimă, inimă iubitoare tocmită ca forma unui ochi drept a Lui Dumnezeu în care, în mijlocul ochiului e cerul, e mijlocul, e Tăria care a despărțit, în una din zilele creației, apele de ape.
Citat:
1. Pai cum va ajunge drept?
Adica se va propaga circular in sus si va ajunge iar jos? Circular la dreapta/ stanga?
Ca altfel nu vad cum ar ajunge inapoi la origine cu pamantul tau plat.
|
Simplu, dacă va avea atâta energie sau dacă pe parcurs va lovi ținte aflate la aceiași înălțime față de sol. Dar tocmai asta e partea frumoasă că dumneata sau alții nu pot să conceapă, nu văd cum ar ajunge un fascicol exact de unde a plecat pe un drum paralel cu un pământ plat, mergând drept, drept, exact ca un fascicul laser. Tocmai în asta constă imposibilitatea de a concepe așa ceva cu mintea. Dar iată că deși nu se prea poate explica, totuși se întâmplă. Nu mai e mult și se va și demonstra, și se poate demonstra și pe distanțe mai scurte căci fasciculul tras paralel cu pământul ar trebui să nu sufere modificarea înălțimei față de pământ. Acest lucru ar demonstra că nu există nici o curbură datorată unui pământ glob, deci ar fi suficient dacă s-ar trage între America și Europa, sau invers, peste ocean, demonstrându-se că nu există curbură după care te-ai putea ascunde. Și nu e pământul meu ci al nostru dăruit de Dumnezeu așa cum a fost creat la Creațiea acum aproximativ 7500 de ani, dar defapt e a Lui Dumnezeu și nu al omului care s-a acum pare că s-a înstăpânit exact ca apele la potopul cu apă peste pământ și peste toate doar pentru duhul minciunii măririi de sine, al întietății lăcomiei.
Citat:
2. De cand crezi tu in experimente stiintifice? Ca s-au facut altele mult mai relevante, ca de exemplu trimis sateliti in spatiu, dar tu si cei ca tine o dati ca e pacaleala.
|
Păi sateliții din spațiu fac exact același lucru, nu se rotesc ci merg pe deasupra mereu așa ca Soarele și Luna și Selele, prin zona Cerească, pe acolo sus, unde apele nu se mai adună în adunările lor formând mările. Sau stau în Cer ca sateliți geostaționari. Deci sateliții dovedesc și ei în plus că pământul de jos nu e o sferă, nu e un glob. Și într-adevăr eu nu cred în experimentele științifice ale savanților papanților, care nu pot nici să infirme și nici să confirme nimic căci nu pot nici să vadă și nici să audă nici să știe nici să vorbească ci găsesc ei tot felul de proprietăți explicându-le mereu absurd, din necredință, ci noi ca și creștini credem în Dumnezeu și crezând cu credință doar așa vedem Adevărul, mirându-ne de frumusețea și simplitatea și complexitatea Lui tainică, adâncă. Și sigur că e păcăleala tot ceea ce debitează omul rău și necredincios și aristocrat și savant cu dor născocitiv ce a și născocit el mereu tot felul de axiome explicaționiste ale creației întâmplătoare și bizare și probabilistice doar ca să contrazică mereu cu tupeu pe Dumnezeu și pe sfinții și proorocii Lui care au scris și scriu sfintele scripturi ca dar de sus, dar n-ai ce să le faci, sunt liberi să debiteze tot ceea ce li se pare lor că văd și înțeleg. Dar cândva vor pricepe cât de mult au mințit și cât de absurd și riguros și-au demonstrat minciunile ținănd ca orbii de par, și abea atunci o să le pară rău, că până atunci toți cred că ei au dreptate, dreptate totală și infailibilă. Dar cum se vor mira ei de propria lor naivitate și credulitate dusă până la extremul absurd din mijlocul bârnei.