![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu daca am crezut cum si cat trebuie. Dar stiu ca am crezut cu tarie, am citit mult, etc. "ci o dovada ca nu L-ai cautat cu adevarat. L-ai fi intalnit." - dupa tine ce crezi ca am facut? |
|
|||
|
|||
![]()
Ce s-a demonstrat nu e in favoarea Bibliei. Au existat inundatii in mai multe locuri dar nu exista dovezi pentru un potop mondial. Mai ales in zonele departate de fluvii, mari.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu eu am inceput :D asa ca roaga pe cine trebuie, nu pe mine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu Se arata unora si altora nu, din cauza ca este lipsit de timp. Unora li se descopera mai repede, altora mai tarziu, in functie de dorul cu care Il cautam. Faptul ca eu L-am intalnit, e un motiv de a-L cauta in continuare. Si asta pentru ca nu e Dumnezeul meu, ci al nostru.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De parca Dumnezeu s-ar adresa doar unei elite superioare si daca nu ai ajuns sa dobandesti anumite subtilitati, gata, afara. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord. dar nenea ala daca sta in contact cu aerul si umezeala, o luna, nu t poti apropia de el pt ca se descompune. l-au ingropat. sfanta e de o mie de ani asa, miroase a mir.
|
|
||||
|
||||
![]()
Conteaza, pt ca sunt atatea secte care inventeaza orice pt a atrage adepti. ca sa fie canonizat sf nectarie, biserica i-a cercetat minunile timp de 40 ani.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu este adevarat. Odata ce au disparut lichidele din organism, iar din corp au ramas doar niste fibre uscate, ce sa mai putrezeasca?
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, dar in contact cu umezeala si oxigenul, sunt niste bacterii care descompun orice materie organica. cautati pe google si o sa va convingeti. egiptenii aveau de partea lor o umiditate scazuta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai vazut vreodata un astfel de cadavru? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|