![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Apa sfintita are busuioc in ea? a mea eu are.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si mai ales ca ateismul e ilogic!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ai inteles. Eu am crezut candva. Si am crezut cu tarie. Iti spun sincer, daca vreau, iti pot da mai multe argumente in favoarea existentei lui Dumnezeu decat vad ca poti sa dai tu si multi altii de pe aici. Eu nu sunt un simplu ateu (de altfel ma feresc sa-mi pun aceasta eticheta, prefer sa spun ca sunt necredincios), ci unul care a crezut. Imi spunea o data un parinte, ca este mult mai usor sa aduci pe calea credintei pe unul care a fost toata viata necredincios, decat pe unul care a crezut candva. Oare de ce? |
|
||||
|
||||
![]()
Credinta nu consta in faptul ca iti faci cruce toata ziua sau te dai mare credincios. deci sa credem ca patura de jos e cu religia si toti intelectualii sunt atei. te rog lasa atacurile astea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Foarte bine. Trebuie sa ne luptam pentru credintele noastre. Si eu m-am batut in clasa 1 cu un coleg de clasa care afirmase ca nu exista Mos Craciun. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sincer, imi pare rau sa aud ca ai crezut si nu mai crezi. Acest mesaj imi demonstreaza ca nu ai crezut cat si cum trebuie. Faptul ca tu nu mai crezi, nu e o dovada pentru a afirma ca Dumnezeu nu exista, ci o dovada ca nu L-ai cautat cu adevarat. L-ai fi intalnit. Din momentul in care Il simti pe Dumnezeu, nu-L mai poti parasi pentru nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca are. Chiar daca nu se vede
![]() Poate un preot sa stie mai bine |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preferati sa ne vorbiti de rau doar intre voi? Nu trebuie sa ne aparam si noi? Daca se doreste a fi un forum strict ortodox, ar fi trebuit sa fiu intrebat la inceput, cand mi-am facut contul. Daca nu ne doreste nimeni, de ce subiectele pe care scriem noi sunt printre cele mai citite si comentate? Vreti sa ne dati afara? Nu am nimic impotriva. Ramaneti voi si laudati-va credinta unul altuia. Spuneti-va unul altuia cat sunteti de buni si credinciosi. Ramaneti voi si spuneti-va unul altuia cat de rai sunt ateii, cum nu pot ei sa iubeasca si sa faca fapte bune, de care voi sunteti plini pana la urechi. Vorbiti intre voi despre smerenie, despre fapte bune, despre cum sa-ti ajuti aproapele, despre cum a plecat Pastorul cel bun sa-si caute oita cea ratacita, etc. Imi cer scuze, dar m-am enervat putin. Daca am sarit calul as ruga admin-ul sa ma avertizeze inainte de a-mi inchide contul, ma pot controla :) Last edited by Dumitru73; 23.04.2010 at 10:40:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|