Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2010, 18:11:45
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Orice religie se lauda cu astfel de "minuni".
Iar aceste vindecari "miraculoase" fac parte din acele fapte extraordinare pe care nu le putem inca explica, amintite de topcat.
Sunt atatea moaste de sfinti ramase neputrezite. astea nu sunt minuni? aproape toate izvorasc mir.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:18:55
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

Ca sa vedeti ca nici eu nu cred orbeste ci incerc totusi sa explic. e vorba de apa sfintita. am apa sfintita de patru ani, care e in stare perfecta. anul acesta am incercat ceva. la mine la biserica apa se ia dintr-o biserica alaturata. am luat o sticla cu apa normala din acea fantana si dupa aceea am luat aceeasi cantitate de apa sfintita. ajuns acasa le-am pus una langa alta intr-un loc. dupa o saptamana apa normala mirosea groaznic. oare cum sa explic.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:22:18
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
Ca sa vedeti ca nici eu nu cred orbeste ci incerc totusi sa explic. e vorba de apa sfintita. am apa sfintita de patru ani, care e in stare perfecta. anul acesta am incercat ceva. la mine la biserica apa se ia dintr-o biserica alaturata. am luat o sticla cu apa normala din acea fantana si dupa aceea am luat aceeasi cantitate de apa sfintita. ajuns acasa le-am pus una langa alta intr-un loc. dupa o saptamana apa normala mirosea groaznic. oare cum sa explic.
Apa sfintita era in stare perfecta. dupa aceea am luat din apa pe care o aveam patru ani. am pus intr-un pahar langa o sursa de caldura. dupa 2 sapt avea acelasi gust. dupa o luna idem.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:26:59
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Am mai spus asta pe forum si bineinteles ca nimeni nu m-a crezut desi este adevarat 100%.
Am facut si eu acest experiment.
Am si acum in dulap o sticla de 0,5 l cu apa de la robinet pe care am scris anul umplerii: 1997 (e ceva mai mult de o saptamana).
Starea in care se afla nu este cu nimic mai slaba decat aghiasma mare ce o am in alta sticla (nu mai stiu cati ani are dar e mai noua).
Daca nu ma crezi te invit la o degustare
Stiu ca nu ma credeti, dar asta o tin ca o dovada pentru mine si imi este de ajuns.

Last edited by Dumitru73; 22.04.2010 at 19:29:54.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:34:26
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Iar despre evenimentul cu cercetarea icoanei ... nu ti se pare ciudat ca despre asa ceva s-a scris abia in 2010, la o distanta de 6 ani?
O astfel de cercetare nu se face foarte simplu.
Du-te si tu si zi ca vrei sa cercetezi si vezi ce iti zice.
O sa te trimita sa iei nu stiu cate autorizatii de pe la episcopie, culte, patrimoniu, etc.
Asa ceva lasa urme concrete in arhive. Exista aceste urme?
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:41:15
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar despre evenimentul cu cercetarea icoanei ... nu ti se pare ciudat ca despre asa ceva s-a scris abia in 2010, la o distanta de 6 ani?
O astfel de cercetare nu se face foarte simplu.
Du-te si tu si zi ca vrei sa cercetezi si vezi ce iti zice.
O sa te trimita sa iei nu stiu cate autorizatii de pe la episcopie, culte, patrimoniu, etc.
Asa ceva lasa urme concrete in arhive. Exista aceste urme?
Eu v-am zis ce am citit in ziar. era citat un preot in articol. poate au scris sau biserica nu a dorit mediatizare. eram micut, aveam abia 14 ani in 2004. oricum sunt sigur ca au primit aprobari. biserica sigur doreste aceste teste.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:43:05
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu v-am zis ce am citit in ziar. era citat un preot in articol. poate au scris sau biserica nu a dorit mediatizare. eram micut, aveam abia 14 ani in 2004. oricum sunt sigur ca au primit aprobari. biserica sigur doreste aceste teste.
Zicea cineva aici ca a cautat pe net despre aceasta cercetare.
Daca au fost asa de uimiti, de ce nu si-au publicat cercetarile?
Sa nu-mi spui ca li s-a interzis.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:50:55
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Zicea cineva aici ca a cautat pe net despre aceasta cercetare.
Daca au fost asa de uimiti, de ce nu si-au publicat cercetarile?
Sa nu-mi spui ca li s-a interzis.
Nu stiu de ce. poate nu au fost publicate pe net, poate nu stie sa caute. credeti ca gasiti tot pe net? poate aveau nevoie de materiale pt vreun curs.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:36:22
Mtcrysty17's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Am mai spus asta pe forum si bineinteles ca nimeni nu m-a crezut desi este adevarat 100%.
Am facut si eu acest experiment.
Am si acum in dulap o sticla de 0,5 l cu apa de la robinet pe care am scris anul umplerii: 1997 (e ceva mai mult de o saptamana).
Starea in care se afla nu este cu nimic mai slaba decat aghiasma mare ce o am in alta sticla (nu mai stiu cati ani are dar e mai noua).
Daca nu ma crezi te invit la o degustare
Stiu ca nu ma credeti, dar asta o tin ca o dovada pentru mine si imi este de ajuns.
Ma asteptam la mai mult de la dumneavoastra. stiti ce contine apa de la robinet? clor. toate bacteriile sunt omorate datorita clorului. sunt si alte substante care le mai contin. incercati cu apa de la fantana.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 19:40:39
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ma asteptam la mai mult de la dumneavoastra. stiti ce contine apa de la robinet? clor. toate bacteriile sunt omorate datorita clorului. sunt si alte substante care le mai contin. incercati cu apa de la fantana.
Atunci poti sa-mi explici de ce exista indreptare cu ce sa faci daca ti se strica aghiasma sau mirul?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07