![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt atatea moaste de sfinti ramase neputrezite. astea nu sunt minuni? aproape toate izvorasc mir.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca sa vedeti ca nici eu nu cred orbeste ci incerc totusi sa explic. e vorba de apa sfintita. am apa sfintita de patru ani, care e in stare perfecta. anul acesta am incercat ceva. la mine la biserica apa se ia dintr-o biserica alaturata. am luat o sticla cu apa normala din acea fantana si dupa aceea am luat aceeasi cantitate de apa sfintita. ajuns acasa le-am pus una langa alta intr-un loc. dupa o saptamana apa normala mirosea groaznic. oare cum sa explic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am facut si eu acest experiment. Am si acum in dulap o sticla de 0,5 l cu apa de la robinet pe care am scris anul umplerii: 1997 (e ceva mai mult de o saptamana). Starea in care se afla nu este cu nimic mai slaba decat aghiasma mare ce o am in alta sticla (nu mai stiu cati ani are dar e mai noua). Daca nu ma crezi te invit la o degustare ![]() Stiu ca nu ma credeti, dar asta o tin ca o dovada pentru mine si imi este de ajuns. Last edited by Dumitru73; 22.04.2010 at 19:29:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar despre evenimentul cu cercetarea icoanei ... nu ti se pare ciudat ca despre asa ceva s-a scris abia in 2010, la o distanta de 6 ani?
O astfel de cercetare nu se face foarte simplu. Du-te si tu si zi ca vrei sa cercetezi si vezi ce iti zice. O sa te trimita sa iei nu stiu cate autorizatii de pe la episcopie, culte, patrimoniu, etc. Asa ceva lasa urme concrete in arhive. Exista aceste urme? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca au fost asa de uimiti, de ce nu si-au publicat cercetarile? Sa nu-mi spui ca li s-a interzis. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu de ce. poate nu au fost publicate pe net, poate nu stie sa caute. credeti ca gasiti tot pe net? poate aveau nevoie de materiale pt vreun curs.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci poti sa-mi explici de ce exista indreptare cu ce sa faci daca ti se strica aghiasma sau mirul?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|