![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Avantajul rugaciunii in limbi e ca nu mai este impiedicata de minte. De exemplu, daca Dumnezeu imi zice sa ma rog pentru a merge in ...Vietnam [zic si eu], iar eu zic imediat: "Dar nici nu ma gandesc sa merg acolo", s-a zis cu rugaciunea mea. Insa cand duhul meu se roaga in alte limbi mintea mea nu-i poate zice "nu sunt de acord" . Este un fir direct catre Dumnezeu fara sa mai treci prin filtrul mintii.
Si al doilea scop este evanghelizarea celor de alta natie. Sunt marturii in care un strain a venit in biserica si a auzit Evanghelia in limba lui si s-a pocait.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e ca si cum Dumnezeu ti-ar silui voia libera si mintea. Pentru ca una e sa duci tu lupta de lamurire cu propria minte, de bunavoie si de nesilita de nimeni, si alta e sa vina Dumnezeu sa-ti faca asa ceva. Daca e asa de simplu de ce nu ne obliga Dumnezeu pe TOTI 6 miliarde la credinta, trecand peste impedimentele mintii si vorbindu-ne direct? Ca si ateii zic cu mintea "nu", ei de ce nu incep sa vorbeasca in limbi ca sa nu mai poata zice "nu sunt de acord"? Pe Iona si pe Moise, care la inceput nu doreau sa se duca sa vorbeasca, i-a pus sa vorbeasca in limbi? Adica Doamne eu n-as prea vorbi in numele Tau sau nu m-as prea ruga, asa ca da Tu din gura mea impotriva mintii mele. Nu ti se pare ca suna a posesiune?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Coboara asupra tuturor celor din biserica, in momentul respectiv...sau doar asupra catorva? Stai, parca coboara numai asupra unuia...ca numai asa ar mai avea sens sa fie ascultat translatorul de catre cineva...pentru ca in caz contrar, translatorul i-ar traduce celui daruit...si toti ceilalti ar fi preocupati de traducerea lor, nu? Dar exista oameni care pot sa isi traduca si singuri ceea ce spun, sau nici unul?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Posibil, suntem cam lenesi in ce priveste evanghelizarea. Boala romaneasca
|
||||
|
||||
![]()
34.Femeile sa taca in adunari, caci lor nu le este ingaduit sa ia cuvintul in ele, ci sa fie supuse, cum zice si Legea .
35 Daca voiesc sa capete invatatura asupra unui lucru, sa intrebe pe barbatii lor acasa; caci este rusine pentru o femeie sa vorbeasca in Biserica.(1 Corinteni 14) Doriana, in cultul penticostal femeile au si ele cumva darul? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|