![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
in decursul anilor de scoala am avut 2 absolvente de teologie care ne-au indrumat ca profesoare. prima din ele f.hotarta si sigura pe materia ce o avea de predat isi facea datoria si eram la zi cu programa scolara-orele cu nimic mai deosebite dacat cele de trigonometrie sau fizica. a2a, la fel de hotarata dar totusi cu oarece inclinatie spre problemele personale ale fiecaruia-orele aduceau mai mult cu o conferinta.
In mintea mea a ramas urmatoarea imagine rima profesoara ce am avut-o si-a facut datoria strict de profesor si ne-a invatat niste lucruri despre care nu imi aduc aminte dar dc aud vorbind despre ele imi suna oarecum cunoscut ca am mai auzit undeva. Cea de-a 2a profesoara ne-a invata si ea aceleasi lucruri uitate dar in plus ii datorez mult mai multe: m-a invatat ce inseamna sa fii crestin-ortodox.Ii multumesc d-soarei profesoare Otilia pt dragostea ce ne-a aratat-o mie si tuturor elevilor sai si ii datorez multe din viata mea de crestin.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ne responsabilizam unii pe altii in functie de atitudinea pe care o adoptam! Profesoratul este o slujire! Si inca una binecuvantata! sa nu uitam ca cel mai mare impact il au familia si scoala pana la o anumita varsta! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Slujirea preotesei: chipuri de preotese | E_my | Preotia (Hirotonia) | 40 | 14.12.2013 21:01:00 |
| Minunea cu slujirea Sf. Liturghii de catre 3 copii | yo_mama_cool | Intamplari adevarate | 4 | 14.08.2013 22:40:32 |
| Responsabilitatea profesorului de religie | I.Calin | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 23 | 04.08.2012 16:42:35 |
| Despre slujirea lui Dumnezeu | mihailt | Generalitati | 13 | 31.01.2012 16:18:33 |
| Vestimentatia profesorului | Carmen FUNIERU | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 38 | 19.05.2011 21:00:24 |
|
|