![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Casiana,
Ai spus: "dar cred ca ruptura s-a produs asa in timp pentru ca am inceput sa simt ca nu sunt pe primul loc pentru el." Nu stiu daca reusesc sa inteleg. Cine ar fi totusi pe primul loc pentru el? Sau ce lucruri pune inaintea ta? Din ce ai mai spus, tot timpul este dupa tine..ce l-ar putea interesa mai mult? Din ce spui inteleg ca ti-ai pierdut practic interesul pentru el ca pe undeva ai ramas impresia ca de fapt nu te iubeste. Esti sigura ca este o parere obiectiva? Sau poate este un pretext? Ce ai face acum cu timpul tau liber daca ar fi sa stai singura? Gandeste-te cam ce ai putea face pe termen scurt, mediu si lung. Crezi ca ti-ar place sa stai singura toata viata? Sau te gandesti ca ai putea totusi sa nu fii singura dar nu alaturi de el? N-are de ce sa-ti fie teama ca nu te-ar intelege, in punctul asta unde au ajuns lucrurile chiar n-ar avea ce sa se intample mai rau de atat. Incearca sa vezi ce ai totusi efectiv sa-i reprosezi. Ca am impresia ca totusi au fost destule lucruri dar n-ai putut sa o faci la timpul potrivit si ele s-au materializat in distanta afectiva. Care tot a crescut.. Si daca tot plangi, nu incerca sa o faci indreptatindu-te. Gandeste-te ca problema nu este viata ta de acum, pe care multii altii in locul tau si-ar dori-o, ci faptul ca tu nu poti sa o apreciezi, ca ai o neputinta. Asta ar trebui sa o plangi, nu viata inainte de a fi casatorita, din copilarie, etc. Iar daca ai ceva sa-i reprosezi si lu-i, fa-o cum ziceam fara teama. Mai rau nu poate fi. Eu nu cred ca in sufletul tau iti place atat de mult singuratatea incat n-ai avea nevoie de nimeni alaturi pentru tot restul vietii. Inainte de povestea asta, te-ai gandit vreodata sa te calugaresti? Poate firea ta ar fi fost mai potrivita cu modul asta de viata. Acum te-ai calugari? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|