![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu te certi tu musulmanii,ca ei sunt cei care va numesc dusmani si spun ca dusmanii trebuie ucisi,in coranu lor.Si de noi spun acelasi lucru.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
second - ei nu spun ca BIBLIA Evreilor este veche si buna de aruncat. thirdth - ei cred ca Yeshua a fost doar proroc, nu maninca la porci si nu fac icoane si idoli. In rest eu nu ma cert. Eu dirijez. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar in sinea ta ii admiri pe acei smecheri evrei care au inventat Noul Testament? V-au facut cunoscuti,primadone in 3 culturi si jumatate din glob.
Eu insa tot nu inteleg cum de crezi tu ca niste oameni,oricat ar fi fost de organizati,ar fi putut inventa tot ce scrie acolo .Si daca inventii au fost cele ce au fost vazute de mii de oameni ,atat cat au fost vazute,atunci Vechiul Testament,care nu cuprindea lucruri vazute ,poate in afara iesirii din Egipt ,ce a fost? Povestirea ta cu Consuela nu m-a impresionat,dar cea cu ingerul Gavril da.Un om normal ar inventa povesti precum a ta,ca mai mult nu ne duce capul.Atunci acele povesti extraordinare din NT,daca sunt peste capacitatea firii omenesti de creatie,de unde vin? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai bine nu ne cunostea nimeni. Mai bine primeati credinta de la Dumnezeu direct. Doar nu suntem misionari - asta, cel putin, stie oricine. Si ce-mi pasa mie daca BIBLIA Evreilor este admirata sau nu? Si ce tot ii dai cu "Un om normal", "smecheri evrei", etc. Poate te-ai gindi ca ceea ce numesti "peste capacitatea firii omenesti de creatie" este o simpla exagerare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua al tau,este Dumnezeul nostru si al intregului univers |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si inca ceva: nu credeti ca sunt si crestini care iubesc evreii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bineinteles. Unii crestini iub. evrei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu e Unul pentru toti, pana la urma si unul ar trebui sa fie scopul tuturor: Imparatia lui Dumnezeu pe pamant. E de datoria noastra ca oameni, cred eu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabbi Reveals Name of the Messiah: Yeshua (Iisus) | Mihai36 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 01.03.2012 04:54:44 |
|