Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2010, 15:13:14
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de MariaB Vezi mesajul
nedumerirea mea este : intrucat diferentele sunt minore, de ce sa nu recunoastem autoritatea Sfantului Parinte asupra intregului Crestinism?!?
nu putem sa-i facem asa o rautate Sfantului Parinte ,ca am vazut ce a facut Sf. Apostol Petru dupa ce i-a spus Mantuitorul ca pe "piatra aceasta" voi zidi Biserica Mea , l-a putin timp s-a lepadat de 3 ori de Mantuitorul; n-am vrea sa pateasca asa ceva si Sf. Parinte Papa ...
de ce sa punem o asa mare presiune pe Papa ,n-am vrea sa cedeze ,mai bine pe ...metoda SINODALA ...ca la cele 7 Sinoade ecumenice ..
.unde sunt DOI SAU TREI , ADUNATI IN NUMELE MEU ,ACOLO SUNT SI EU ,SPUNE HRISTOS...l-am vazut pe Sf Parinte Papa si am impresia ca e doar UNU ...DACA PAPA FACEA CAT DOI...POATE ACCEPTAM...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
nunta dintre un ortodox si un catolic Marinela Nunta 30 16.07.2011 11:56:44
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
ce fel de catolic poate fi cel botezat ortodox MariaB Biserica Romano-Catolica 15 30.10.2010 16:55:32
Casatoria intre ortodox si catolic ioanac27 Nunta 6 17.08.2009 14:07:52