Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2010, 18:08:13
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Eu ma simt asa de bine cand sunt singura
Ca ai copii mici probabil...
Ce placuta este linistea urechilor! (uneori incercam sa-i mai "pacalesc" pe copii sa ascultam linistea .. ca sa-mi aud si eu propriile ganduri)
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 18:19:34
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Ca ai copii mici probabil...
Ce placuta este linistea urechilor! (uneori incercam sa-i mai "pacalesc" pe copii sa ascultam linistea .. ca sa-mi aud si eu propriile ganduri)
Ioi, eu n-am copchii. Am doar douaj de ani, e prea devreme
E frumos sa fii singur mai ales daca stai undeva la tara, sa mergi pe un delulet si sa stai linistit... Eu as sta asa o vesnicie, pe un deal cu flori :D
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 18:22:14
Solveig's Avatar
Solveig Solveig is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.02.2010
Implicit

Citat:
Ioi, eu n-am copchii. Am doar douaj de ani, e prea devreme
E frumos sa fii singur mai ales daca stai undeva la tara, sa mergi pe un delulet si sa stai linistit... Eu as sta asa o vesnicie, pe un deal cu flori :D
Si eu la fel :) Uneori ma sperie cat de bine ma simt singura, poate e numai o faza :)
Reply With Quote
Vechi 09.04.2010, 18:26:02
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Solveig Vezi mesajul
Si eu la fel :) Uneori ma sperie cat de bine ma simt singura, poate e numai o faza :)
Ma bucur ca nu sunt singura :)) Pe mine toti ma bombane la cap, ca de ce stau singura.
Daca mie imi place asa, de ce trebuie sa fiu ca ceilalti?
Eu si cu mine ne "simtem" bine :))

Last edited by zoridezi; 09.04.2010 at 18:32:30.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 20:51:49
casiana's Avatar
casiana casiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Solveig Vezi mesajul
Exact asta simt si eu. Si mie imi place singuratatea si o administrez foarte bine si cu o mare satisfactie... imi da prilejul sa meditez, sa creez.
Mi se intampla sa ma plictisec langa ceilalti, dar cand sunt singura nu ma plictisesc niciodata. ....am atatea de facut, si cu o imensa voluptate..
"Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24)
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 20:57:51
luminita- luminita- is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

mie nu-mi place singuratatea deloc...cand stau singura devin nervoasa,pesimista,dar daca stau cu oamenii,fie ei si doar membrii familiei mele simt mai optimista,mai binedispusa
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 21:04:53
eudiana eudiana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.01.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

singuratatea e o boala sufleteasca f grea .....
cu ajutorul lui Dumnezeu si cu muta rugaciune vom trece si peste aceasta patima

Dumnezeu sa ne ajute pe toti !!!
Reply With Quote
Vechi 07.05.2010, 18:03:03
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eudiana Vezi mesajul
singuratatea e o boala sufleteasca f grea .....
cu ajutorul lui Dumnezeu si cu muta rugaciune vom trece si peste aceasta patima

Dumnezeu sa ne ajute pe toti !!!

Eu cred ca oamenii au grade diferite de suportabilitate a singuratatii, ca si a durerii fizice dealtfel !
E adevarat, ca dupa moarte si ,boala, singuratatea e pe locul trei ca un lucru sau fenomen rau, indezirabil !
Am putea-o privi ca pe o anticamera a mortii daca., pt cei cu adevarat singuri si care au reusit cat de cat sa o suporte acceptabil (fara sa cada in depresii grele si boli psihice),nu s-a ivit un alt sens al ei ,maret,acela de agent al unei transmutatii a spiritului,a fiintei interioare hegeliene(a da-sein-ului ) !
Alaturi de momentele socante ale vietii (de ex, sa-ti vezi moartea cu ochii,dar sa scapi ! ),momente care te modifica foarte tare in plan spiritual, si singuratatea are acest dar, de a-ti modifica spiritul in sensul unei cresteri !
Eu cred ca singuratatea e data oamenilor superiori si nu oamenilor comuni ! De aceea exista foarte multe exemple in arta si literatura,sau filosofie, de artisti ,scriitori, care au beneficiat in planul creatiei de pe urma singuratatii lor !
Ca si concluzie : nu recomand singuratatea oamenilor slabi,pt ca-i va distruge intr-un fel sau altul,dar o crecomand celor indeajuns de tari ca sa se lupte cu ea !
Reply With Quote
Vechi 24.05.2010, 15:12:42
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Unul din lucrurile cele mai grave din ziua de astazi e ca omul se simte singur si in Biserica. Sunt persoane care nu vorbesc cu ceilalti, stau doar cu ei insisi. Iar daca postesc si se impartasesc, tot singure raman. Uitam ca unirea cu Hristos nu e doar unire cu El, ci si cu toti cei ce s-au unit cu El. Asa ca cel ce are sentimentul de singuratate si dupa ce s-a impartasit, nu e pe calea cea buna.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 11:31:44
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
Si mie imi place natura, dar niciodata ea nu va putea inlocui omul. Asa ca minunat e sa fii cu altii, nu singur.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Singuratatea iosif Generalitati 16 29.06.2012 23:01:46
Singuratatea Rodica50 Intrebari utilizatori 20 15.10.2010 16:57:44
singuratatea Bogescu Pocainta 6 22.11.2008 19:00:03