![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu ma simt asa de bine cand sunt singura
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca ai copii mici probabil...
Ce placuta este linistea urechilor! (uneori incercam sa-i mai "pacalesc" pe copii sa ascultam linistea |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E frumos sa fii singur mai ales daca stai undeva la tara, sa mergi pe un delulet si sa stai linistit... Eu as sta asa o vesnicie, pe un deal cu flori |
|
|
||||
|
||||
|
Si eu la fel :) Uneori ma sperie cat de bine ma simt singura, poate e numai o faza :)
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca mie imi place asa, de ce trebuie sa fiu ca ceilalti? Eu si cu mine ne "simtem" bine :)) Last edited by zoridezi; 09.04.2010 at 19:32:30. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mi se intampla sa ma plictisec langa ceilalti, dar cand sunt singura nu ma plictisesc niciodata. ....am atatea de facut, si cu o imensa voluptate..
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|
|||
|
|||
|
mie nu-mi place singuratatea deloc...cand stau singura devin nervoasa,pesimista,dar daca stau cu oamenii,fie ei si doar membrii familiei mele simt mai optimista,mai binedispusa
|
|
|
|||
|
|||
|
singuratatea e o boala sufleteasca f grea .....
cu ajutorul lui Dumnezeu si cu muta rugaciune vom trece si peste aceasta patima Dumnezeu sa ne ajute pe toti !!! |
|
|
||||
|
||||
|
Si mie imi place natura, dar niciodata ea nu va putea inlocui omul. Asa ca minunat e sa fii cu altii, nu singur.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Singuratatea | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2012 00:01:46 |
| Singuratatea | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 20 | 15.10.2010 17:57:44 |
| singuratatea | Bogescu | Pocainta | 6 | 22.11.2008 20:00:03 |
|
|