![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de acord ca dezlegarile see dau usor.Dar nici pacatul nu cred caa ne paraseste vreodata,mereu sun t gesturi sau ganduri mici ,prin care il facem.Si in concluzie nimeni nu s-ar mai impartasi ,poate unul dintr-un cartier intreg |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1 Corinteni 11 27. Astfel, oricine va mânca pâinea aceasta sau va bea paharul Domnului cu nevrednicie, va fi vinovat față de trupul și sângele Domnului. 28. Să se cerceteze însă omul pe sine și așa să mănânce din pâine și să bea din pahar. 29. Căci cel ce mănâncă și bea cu nevrednicie, osândă își mănâncă și bea, nesocotind trupul Domnului. 30. De aceea, mulți dintre voi sunt neputincioși și bolnavi și mulți au murit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te duci la duhovnic,te spovedesti,si daca pacatul e prea grav primesti canon,si amanare de la sf Impasrtasanie.Si aici vine bineinteles discutia cu varietatea de duhovnici,de la cei foarte permisivi din oras ,pana la cei din manastiri.Dar nici cei din oras nu ar trebui judecati ,desi aparent incalca unele canoane .Sa judecam oare pe cel ce a sperat in noi,a 'licitat' cumva pe capacitatea noastra de a ne indrepepta,cu riscul ca,in cazul esecului,va purta povara dezlegarii prea rapide care ne-a dat-o. Toti stim,dar asa e netul.Ne tot completam ,pana reusim sa o formulam o amarata de idee.Si cand vine vorba sa o mai punem si in practica.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Atata timp cat am mandrie, le am pe toate!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cristi, dar orice Sf. Impartasanie este Adevarata. Ca unii se impartasesc cu nevrednicie, asta este alta treaba, si cred ca si nevrednicia este in sine inteleasa subiectiv. Important este ca fumatorul sa fie cinstit si sa se lupte cu viciul. Dar mai greu castiga daca nu este lasat sa se uneasca cu Cel care invinge totul.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord | valinu | Intrebari utilizatori | 0 | 25.04.2011 00:04:56 |
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.03.2010 16:36:44 |
O alta lista cu pacate, din Filocalie | Florin-Ionut | Pocainta | 219 | 12.08.2009 15:56:35 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|