![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aha, am inteles , faci parte dintre cei care cred ca politetea are sinonime sau circumstante ! Bun, iar mie te rog sa mi te adresezi asa cum te-a invatat mama ta sa vorbesti cu persoane mult mai mari decit tine , indiferent de mediul formal, informal sau nonformal in care ne intilnim ! Este o rugaminte . Si cu asta ... sa revenim la oile threadului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi amintesc ca si eu cu prietenii participam la evenimente despre globalizare cu vreo.. 10 ani, oare? in urma. Pentru cateva eseuri bine puse la punct (poate nici atat) despre uniunea europeana si viitorul nostru in cadrul ei.. primeam invitatie la conferinte, casa, masa, transport (pentru cei din est, saraci si oropsiti).. Spalare pe creiere! (Dar asa ne plimbam in europa in studentie.. pe banii cui? probabil ai romanilor chiar). Da ne miram si noi: totusi astia sunt prosti? ne aduna din toata europa sa ne vorbeasca si ne si platesc pt asta? Si cand ieseam seara la o discutie cu cei din alte tari.. puteai sa vorbesti orice.. doar impotriva uniunii sa nu vorbesti ca intrau tinerii in shocK! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte bine, Domnule Zaharia_2009, asa voi face pe viitor.
Oricum, incepand din seara asta imi voi relua postul de forum pe care l-am intrerupt din pacate pentru o saptamana pentru a evita certurile care se isca pe forum si care nu prea se potrivesc cu Saptamana Mare. Unul dintre sfaturile, toate bune de altfel, pe care le-am primit la spovedanie a fost sa ma rog mai mult in perioada asta si nu numai, ceea ce sper sa pot face si va doresc si voua la fel. Post cu spor duhovnicesc! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
:) Probabil ca nu vreti sa spuneti ca va bucurati ca dispar de pe forum pe o bucata de vreme. :)
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() aproape ca ai prins ideea. aproape erau scandalizati pt ca erau dresati sa creada in viitorul lor luminos in UE (nu din cauza banilor, ca occidentalii nici nu stiau ca noi nu plateam biletul de avion). Deci cam asa cum eu ma indignez sa aud vorbindu-se impotriva ortodoxiei... asa erau si ei indignati sa se vorbeasca impotriva invataturii lor. ceea ce este urmarea educarii lor intense in acest sens. Ti se pare ca este f diferit de pionieri, utc..? Si crezi ca tu esti imuna la propaganda noii ordini? Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorba bancului, noi ne facem ca lucram si ei se fac ca ne platesc. Eu aveam 18 ani cand am plecat. Tu cred ca erai ceva mai tinerica. In fine, chiar ca suntem departe de subiect.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? | teodoraianys | Generalitati | 4 | 04.04.2012 23:55:18 |
|