![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Cine ți-a cerut să te abții? Eu nu. Deci fă pe tine... râzi până te liniștești.
Dar dacă insinuezi că nu ți-am explicat corect și cinstit atunci vino cu argumente care sunt deasupra inchipuirilor și ideilor surâzătoare... care-ți surâd să... te distrezi ori să... Căci cine râde cu subânțeles și fără motiv... el cade în ea... până la urmă. Că doar știi zicala, precis o știi: Cine râde la urmă râde mai bine! Sau râde ciob de oală spartă. Oricum să fi sănătos dacă tot ești bucuros. Dar tu pesemne ești pare-mi-se invidios, că altfel sigur te-ai putea abține. Deci (concluzionez ce am discutat pănă acuma) Luna și Soarele sunt totdeauna deasupra pământului plat denivelat și din pricina reflexiei și refracției avem iluzia asta din mintea noastră, născocită de oamenii de știință, care au creat teoria și modelul cu pământul glob și l-au plasat în centrul universului sau teoria cu soarele în centru sau cu nu știu ce galaxie și apoi toate celelalte modele planetare și mișcările bizare, unele față de altele, și raporturile între mărimi, mase și distanțe ca să ne explice ei nouă în toate școlile de vrăjitorie modernă, toate iluziile născocelilor explicative și să-și potrivească ei teoriile lor unele cu altele ca să nu mai poți zice nimic... și așa, prin calculelele lor absurde, au scos distanțele măsurate în viteza luminii în vid, legea gravitației, teoriile unificării câmpurilor electro-magnetice și gravitaționale, modelul astronomic, bing-bang-ul, conservarea impulsului, atracția universală și celelalte teorii absurde cum ar fi datările cu carbon și evoluționismul când e clar că omul necredincios și rău nu poate decât să involuze, și acest lucru se vădește mereu dacă ne uităm la moda sportivă a calității ca marfă de calitate pentru satana adică la aristocrația spiritistă și parapsihologică, la fățărnicismul fariseilor, la politicienii de mucava, la nenia cu pisikaa și la tanti grijania și la toți puii lor de năpârcuțcuțe și de vipvipere, buni de tot, care slujesc idolului modern al babanului și păcatului din barul cu bară lustruită și dotat cu plasmă ce se dă cool ca fiind ințelepciune sau inteligență sau profit sau interes soluționard: lăcomia, invidia, pisma și căzând în ispita desfrânării se răzbună din răutate... deci oamenii involuează, deci nu există evoluție ci involuție naturală, căci libertatea mândriei și desfrânării, ca să te bucuri de răul altuia, este o natură naturală a morții, adică este raiul buruienilor din întunericul autoflatativ și mângâietor numai peste autoîndreptățirea „drăptății” ce-și face parte sieși căci ei nu vor să mai iasă din bârlog ca să li se lumineze fețele lor ascunse din pricina păcatelor și nici să se bucure luminați de sus de către Soarele Dreptății și Luna Neprihănirii... ci vor mereu ca să se flateze unii pe alții dându-și mită unii altora, mici cadouri, mici atenții, ca să nu li se vadă năravul lor cel mare: „acest neam viclean și desfrânat cere semn din Cer, dar nu i se va da semne și minuni afară de semnul lui Iona” Și se împlinește cu ei: „Lumina a venit în lume iar ei au iubit mai mult întunericul” Dar să revenim la dialog: Citat:
Last edited by vsovivi; 17.03.2010 at 10:00:47. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|